Како у Пољској припадају Руси, а шта морате знати пре путовања

Руски у Пољској
Руси у Пољској прихватају се гостопримљиво поштујући норме понашања усвојене у земљи.
Фото: Гетти

Како се Пољска односи на Руси: подаци истраживања и стварност

Због тешке политичке ситуације у Русији и свијету у односу на Руси, многи становници европских земаља постали су опрезни и хладни. Нажалост, не само политика, већ и легендарно понашање на одмору у другим земљама наших грађана довели су до стварања не најбоље слике руске особе у иностранству.

Многа питања је став Пољака људима наше земље, нарочито после објављивања у 2015, РИА Новости сајтови, скандалозне статистика, на основу којих 81% Пољака има негативан став према руском. Ови подаци збуњују оне који ће отићи у Пољску на посао или слободно вријеме.

На основу статистике, видимо да се сваки осми становник ове земље односи на представнике руске нације на чувању

Али да ли су ова истраживања тачна и да ли се оправдавају у стварности? Како је руски живот у Пољској стварно? Након анализе форуме и сајтове, укључујући и друштвене мреже, где сународници деле своје утиске о карактеристикама наших грађана боравак у иностранству уопште и Пољској посебно, дошли смо до закључка да подаци из анкете са сајта РИА претерује. Можда је чињеница да је одговор на апстрактне питање – једна ствар, али за лечење стварну особу – је сасвим друга.

Дакле, 90% коментара о боравку наших грађана у Пољској је позитивно.

Ниједна од њих није наишла на негативан или кршење на основу држављанства, ако су се понашали адекватно и са поштовањем

Ако дођете у другу земљу, морате поштовати своје традиције и поштовати становнике. Не заборавите да сте и даље гост, и понашајте се у складу с тим. Блоговима туриста и пословних људи који послују у Пољској, практично нема негативних коментара и коментари у вези повреде њихових права на националној основи.

Стога, ако дођете да се одморите или послујете, не претварајте се на негативан. Пољаки су веома гостољубиви људи, а ако се понашате, као странац би требало да буде у страној земљи, неће бити проблема. Међутим, то се не односи само на Пољску, већ и на сваку другу земљу.

Прочитајте такође: изаберите поклон за ручко венчање