Колико је страшно живјети: Галкин је у продавници предмета за домаћинство осрамотио Литвинову

Није јасно како је све почело, али је изненада Максим Галкин поставио у свој филм Инстаграм у којем говори у гласу Рената Литвинове. И у реду, само глас, знамо да је Галкин способан да портретира било кога. Какав је снимак видео снимка под називом “Литвинова и кућна роба”! Управо је сломио све.

Фото: @макгалкинру

Све почиње са чињеницом да је Рената (тј Максим на путу) диви свој портрет и одлучи да га окачите на зид. Али лоша срећа – слика пада, ако је само ставите.

Литвинова долази на памет сапуњем о посети продавници гвожђа. Она је стално питао портира да отвори браву на вратима, и иде према спољном свету, молећи се и говорећи, “Како ужасно да живи.”

Успут, звезда се састаје жена питање како да се у економију, али то није локални, што је Рената грди: “Дођи у великом броју”

Славица и даље стиже до жељезничке продавнице, а нешто у њеним очима лети. Дијалог са продавцем почиње.

“Каква је то алатка?” Питао је Литвинов.

– Нож.

– А ово?

– И нож. Различита сврха.

– Ох, не знам. Нож неће радити.

– Имамо Скотч траку.

– Да? Хајде!

Рената куповине виски, враћа се кући на случајном лепкови портрет са речима: “Ево га, хармонија.” Завеса.

Љубитељи хумористичара били су одушевљени овом пародијом. То је врло тачно и слично Рени. Сада се питају да ли ће бити наставка. А ипак, како је то било – део плана нових издања емисије “МакимМаким” или само актуелна импровизација Галкина?

У сваком случају, испало је добро.

Литвинова и предмети за домаћинство

Публикација од Маким Галкин | Службени (@макгалкинру)