“Млада дама-сељанка”: на сцени су пушили и скочили преко ватре

"Барышня- крестьянка" в курском дрматеатре
Лиза Муромска жели да види шта је њен нови сусед. И да ли има бркове?
Фото: Олег Селиверстов

Ко је добро учио у школи, без потешкоћа памтио је земљиште. У руском срцу, где живи богати земљопоседници са младим кћеркама, долази млади и веома богати згодни племић Алексеј Берестов. Невесте су се нагињале како би освојиле пажњу младог човека који обећава. И он се заљубио у једноставну сељанку Акулину, кћерку ковача. Током целог лета млади људи тајно сусрећу у шуми. Алексеј учи девојку да је чита и чита поезију. И озбиљно намерава да проститутку понуди руке и срца. Али само сада је мој отац пронашао Алексеи погодну забаву – племић Лиза Муромскаиа. А од брака до кћери сусједног земљопосједника, млади Берестов не може да побегне.

И колико се добро испоставило да је Акулина иста Лиза Муромскаја, али прерушена као сељачка хаљина.

Музичку представе одржала је глумица Курског драмског позоришта, почасни уметник Русије Елена Гордеева. Он ће, наравно, волети оне који воле лаке, смешне представе. Пуно је хумора, песама, плесова и плесова на сцени. Момци и дјевојке чине весеље у шуми, скочу преко ватре. Електро-ватра, иначе, изгледа скоро као стварна, из даљине коју не можете рећи.

Веома смешна глумица Нина Пољчук у улози руске жене, која служи енглеским мајсторима у јутарњим овсеним јелима. Толико различитих осећања на њеном лицу да се публика стаја смехом. Нико мање комичан није дуо: власник Муромског (Александар Швачунов) и гувернерка госпође Џексон (Оксана Бобрскаиа). Љубитеље су играли Елена Тсимбал и Микхаил Тиуленев. Момци нису само колеге у радњи, него и њихови супружници.

Узгред, ако не носите мирис дувана, немојте куповати улазнице у првим редовима – земљопоседник Берестов (Андреи Клобинин) током игре непрекидно је затекао цев. Најварнији, не лажни, са њушкама.

"Барышня- крестьянка" в курском дрматеатре
Доручак у породици Енглеза Муромског. Овсено, господине!
Фото: Олег Селиверстов
"Барышня- крестьянка" в курском дрматеатре
И у то време, сва млада жена окупила се у кући Берестова
Фото: Олег Селиверстов
"Барышня- крестьянка" в курском дрматеатре
Интрига: зашто млади мајстор не занима никога?
Фото: Олег Селиверстов