На звезду “Прави дечаци” се жалио тужилаштву

Прави момци Армен Безханиан
Армен Безханиан на серији серије
Фото: Ирина Молокотина

У серији “Реал Боис” Армененко је љубазан али близак очух Колиа Наумова. Воли Маринину супругу и истовремено се мало плаши ње. У животу, Армен Безханиан је бизнисмен, директор компаније која се бави шумарством. Не сматра се глумцем, дошао је на пројекат да помогне својим пријатељима, па је остао.

Компанија се налази у атару Перм Краи Оса, и његових становника, као што је постала позната, није увек задовољан радом Безханиан запослених. Тако, канцеларија локалне тужилаштво је примила жалбу од Осинтцев: они су навели да запослени у компанији, на челу са Армен Безханианом не очистила шуму дрвне масе. “Период је пожар опасан, могуће је запалити”, објаснио је у тужилаштву Осинског округа. – Дакле, испитивање материјала послате на суд, и он је наредио компанији да уклоне преостале након сечења отпада -., Како би се спречило пожаре “

Иначе, холивудске звезде такође често постају хероји суђења. Дакле, пре неки дан је започео кривични поступак против Леонарда ДиЦаприоа. Против њега као продуцент филма “Вук са Вол Стрита” је изнео Андрев Греен – пријатељица из детињства и бивши колега брокер Јордан Белфорт, о којима је слика пуцано. Према Греен, филмска екипа незаконито одузети од његовог имиџа мањег значаја Коскоффа Никки, кога игра глумац ПЈ Бирне, и показао га као “кривично” и “дегенерисана” (детаљно – овде).