Развод, вишак тежине и сива коса: како се “Квартет И” променио за 10 година

“Квартет И” у Русији тачно зна и воли све. Да, а филм “Шта људи причају” најчешће се може наћи међу фаворитима домаћих филмских навијача. Међутим, мало људи зна да се квартет појавио пре 25 година, 1993. године. Вдаи.ру одлучио је да схвати како су се током периода славе променили глумци најтраженијих руских квартета.

Леонид Барац

Можда, ако не за Тхис Цхарминг Ман, познати филмове и не мора да – ит Леонид Баратз 2001. године, написао сценарио за представу “Радио Даи”, а касније је наставио – “. Изборни дан”

У 2015. години, глумац развео своју жену – глумица Анна Касаткина, која је у браку више од 20 година, а данас, према гласинама, он одговара са психолог Анна Мојсија.

Навијачи су приметили да је сазрела премијера првог дела “Шта мушкарци говоре о” 46-годишњег Леонида. Осам година, глумац је постао мало сив и почео је да узгаја браду. Нико неће тврдити да обојица само украшавају уметника.

Глумац у 2010. години
Фото: Легион-Медиа

И 2018
Фото: пресс-служба

Алекандер Демидов

Александар Демидов играо је у биоскопу много пре првог филма “Квартет И”. Данас глумац има око двадесетак улога. Осим тога, 2013. године основао је музичку групу ДемидовБанд.

Сада Александар 47 година, а изгледа да је имао времена да пробају руку у свим креативним областима: у 2017. освојио “Поет оф тхе Иеар”, победио је у категорији “Лирицс”.

Од премијере “Шта мушкарци причају” у 2010. години, Алекандер Демидов је постао све елегантнији и све чешће у секуларним приликама покушавајући да направи оригинални прибор. На примјер, на новинарској емисији “О чему мушкарци причају. Наставак “20. фебруара глумац је ушао у затамњене наочаре.

Глумац у 2010. години
Фото: Легион-Медиа

И 2018
Фото: пресс-служба

Цамилле Ларин

Пре улога у филмовима “Квартет И” Цамилле Ларин одиграо је неколико епизодних улога у популарној ТВ серији, али се сетио се глумца након “Радио дан”.

Сада је уметник стар 51 година, има три дјеце – 24-годишњег сина Јана, двогодишње Данијара и полугодишње ћерке Леисан. Што се тиче промјена у изгледу, глумац је постао витак и, чини се, још озбиљнији и репрезентативнији.

Глумац у 2010. години
Фото: Легион-Медиа

И 2018
Фото: пресс-служба

Ростислав Хаиит

Ростислав је једини из целог тима који је учествовао само у филмовима “Квартет И”. Упркос томе, глумац није ни мање популаран од осталих актера тима.

Ростислав је у 2017. години напунио 46 година. Иначе, човек никад није био ожењен, али је недавно новинарима рекао да живи са девојком, иако није ни раније дозволио такве мисли.

Изванредно, глумац се није променио у последњих десет година – постао је само мало оштар.

Глумац у 2010. години
Фото: Легион-Медиа

И 2018
Фото: пресс-служба