Вениа Нургалев у “Гласу”. Деца “: морнар из Уфа или гусара из Москве?

Пелагија из срца загрли дечака
Фото: оквир из програма “Глас. Деца – 3 »

“Ја сам Вениа Нургалејев, ја сам из Уфе, имам 7 година”, дечак се представио на демо пре аудиције, која је приказана 26. фебруара.

Уфа телевизијски гледаоци су анимирани – најзад земљакиња, за коју можете да повредите! Даље дечак је рекао да живи са мамом, а његов тата ради на Далеком истоку и ретко долази. Бењамин је играо у прекрасној морнарски тунији.

“Верујем да би особа требало да иде на сцену у оделу, јер је тако лепши. Желела бих да уђем у Пелагин тим, љубазна је, увек се смеши, – дечак дели своје планове. “Волим да певам.”

И на слепом слушању најинтересантније је почело. Венија је певала неаполитску композицију КСИКС вијека “Санта Луциа”. Већ у првој минути Дима Билан се окренуо малој певачици, а онда се Пелагаја окренуо.

Билан се суочио са растом Веније
Фото: оквир из програма “Глас. Деца – 3 »

“Ујаче, па, уопште ти дајете!” – Билан је био изненађен и суочио се са малим бебом.

“Ох, шта имаш за такву одећу?” Хусар костим? Био је моћан, узео бих такав хусар у моју кућу! “- Пелагеиа се дивио.

Уопште, Венија се запљесила узбуђењем и назвала је хусар. Такође је пријавио да је из Москве. Па, то није збунило главну ствар – изабрао сам ментора, коме сам ишао. Пелагеја је била фасцинирана малим хусарима, традиционално је прихваћена и подигла своје дете у рукама.

Женски дан је сазнао да је дете уплетено у градове, јер се већ неколико година бави московским дечијим хором “Гиант”.

“Вениа пева у нашем хору већ више од двије године и успјешно то ради”, рекла је директорка концерта Хришћанског дјечијег хора Јури Пономаренко. – Не могу сигурно да кажем колико година живи у Москви, али свесни смо чињенице да дечак има башкирске корене. Дечак добро пева, често соло. Посебно је одличан његов састав “Разговор са срећом” из филма “Иван Васиљевић мења своју професију”. Заправо, Вениа пева много боље него што је певао у Голосу! Вероватно је, када је слијеп слусао деико, забринуто и изводио “Санта Луциа” са хрипавим гласом. Били смо веома болесни за Венију и искрено желимо да дође до финала! “.

Поред Вениамин Нургалејев, према Женском дану, у “Гласу”. Деци – 3 “учествоваће још два дјеца из Уфе – 13-годишња Кристина Тасхкинова и 10-годишњи Марцел Сабиров. Њихове перформансе очекују се у наредним издањима пројекта.