Вера Брезхнева одобрила је отпуштање Ранме из МБАНД-а

Вера Брежњев и бенд МБАНД, још увек са Раммом
Фото: Инстаграм МБАНД

Одлазак Владислава Рамма из групе МБАНД и даље је најтоплија тема за дискусије међу навијачима. Неки и даље не могу вјеровати у оно што се догодило, с обзиром на све покретање ПР-а, други се надају да ће Меладзе променити свој бес на милост и да се подвргне бившем одјелу под његовим крилом. Али чини се да Владислав нема повратка.

Пре неколико дана Константин Меладзе је изјавио да је одлука о отпуштању Ранме била прихваћена од стране целог особља, а уз то су момци “узбуђени уз олакшање да више нема у колективу”. Продуцент није рекао детаље о сукобу, али је нагласио да је Ранма отпуштен због неспособности за рад.

Супружнику је подржала и певачица Вера Брезхнева. “Људи који желе да буду на сцени и раде са Константином Меладзе, раде све како би се то догодило. Нажалост, он не цени оно што је урадио, и оне људе с којима је радио “, – цитира певача МУС-ТВ. И након свега, током учешћа у пројекту “Желим Меладзе”, коју је водила Вера Брежњев, Влад је успео да импресионира певача. У ствари, појавио се пред Вера, сишао је с крова на огроман сноп балона.

“Ово је мој најслабији чин у животу, али вреди тога”, Рам је признао и презентовао Вера с букетом крем ружа

Подсетимо се да је одлазак становника Кемерова групе који су фанови сазнали са свог рачуна у Инстаграму, гдје је Влад топло разговарао са својим бившим колегама. Такође, певач је нагласио да је одлуку о одласку сам преузео и све да би наставио соло каријеру. Константин Меладзе не потврдјује ове информације: уметник до 2021. године је обавезан уговором, према којем је искључена искључена каријера. Међутим, Ранма има своје мишљење о овом резултату: уметник намјерава поднијети тужбу против произвођача.