Čas ne počaka: najbolj modna ženska ura 2017-2018

Ženske ure so elegantna in vsestranska dodatna oprema. Popolna dekoracija, ki lahko dopolni in dopolni vašo sliko. Poleg tega modne ure pomagajo izraziti svoj slog kamorkoli greste.

Ker imamo pametne telefone, s katerimi lahko najdete točen čas kjerkoli na svetu, ženske ure preneha opravljati svojo osnovno funkcijo – da prikažejo čas. Ročna ura je eleganten dodatek, del slike. Zato je njihova standardna oblika odvisna od modnih trendov sezone.

V letih 2017-2018 bo trend klasičnih modelov ure z usnjenim trakom in okroglem številčnico, katere velikost ni več pomembna.

Dame Watch 2017

Poleg tega so se ženske ure s kovinsko ohišjem in trakom vrnile v modo. Kljub dejstvu, da zdaj minimalizem ureja svet, boste našli veliko ur z obogatenim številčnico. In to se ne bo štelo kot slab okus.

modna dama watch 2017

Leta 2017 je ovalna številka izbrala modo, nadomestila pa je bila še ena klasična oblika – pravokotnik.

modne ure 2017

Mimogrede, oblikovalci ne priporočajo, da bi svojo domišljijo omejili na standardni niz – tanek pas in podolgovato kolesce – čeprav bo ta možnost megapopularna. Old fashioned zapestnice zapestnice se bodo vrnile v modo.

modna dama watch 2017

PREBERITE TUDI: Modni ljudje: deset najbolj odmevnih trendov za jesen / zima 2017-2018

Poleg mehanskih ročnih ur, ki so bolj pripomoček kot funkcionalna stvar, so trendi elektronske ure. Proizvajalci elektronike, kot sta Apple in Huawei, so že dolgo veljali za vodje.

modne ure 2017 1

Vendar pa zdaj skoraj vsaka modna hiša proizvaja podobne pripomočke: najprej se je pojavil pripomoček v zbirkah Michael Kors in Marc Jacobs. In vsak dan se vedno več modnih znamk premakne na stran sodobne tehnologije.

Dame Watch 2017

Torej, danes ne morete izbrati med funkcionalnostjo in slogom in takoj priti vse.