Дипломирање на носу: Андре Тан је представио линију стилских вечерњих хаљина и костима

Украјински дизајнер Андре Тан увек држи корак са модом. Свака од његових колекција је испуњена елеганцијом и стилом и то није био изузетак. Уочи церемоније дипломирања, модни дизајнер је увео слике младих за њега и за њу.

Жена у раскошном вечерњим хаљинама, угодно наглашавајући њену силуету – тренд изван времена који погађа људе. И обрнуто: правилно изабрана одела показује статус и поверење човјека. Посебно је прикладно за вечерње излазак, када је догађај често ограничен на одговарајући облачак. За такве посебне празничне догађаје познати украјински дизајнер Андре Тан представио је колекцију женских и мушких вечерњих слика 2017.

Конкретно, у женском одмор модну линију представљен као модел дугог и грациозан, издужених силуете, направљена од меких течним тканина и асиметричних линија, које откривају ноге.

“Главна ствар је осећај самопоуздања. У правилно изабраној хаљини, жена може освојити свет! “, Коментарише дизајнер.

Класичну мушку опрему у колекцији Андре Тхане представљају уредни монофонски костими – јарбол хев у свачијој гардероби. Дизајнер је сигуран да детаљи не треба заборавити.

“Шах-шал, шал или светла значка, правилно одабрана за костим, ствара идеална слика.”

Истовремено у прољеће-љетној сезони 2017, дизајнер пружа прилику да диверзификује гардеробу тамног одијела с јаснијим нијансама и оригиналним отисцима. Због тога је “на предњој страни” дизајнер оставио велики кавез, као и комбинацију неколико шаблона – принтблонг, који ће као и увек бити пригодан у вечерњој мушкој слици.

Женска хаљина Андре Тхане

Женска хаљина Андре Тхане

Мушки костим од Андре Тхане

Мушки костим од Андре Тхане

Мушки костим од Андре Тхане

Девојка и тип у одећи Андре Тан

Тип са девојком у одећи Андре Тан

Девојка у хаљини Андреа Тан

Нова колекција Андре Тханеа

Тип у оделу из нове колекције Андре Тхане