Још више: како и са чиме носити чизме у овој јесени?

Газе су постале прави хит јесењих колекција познатих модних кућа, тако да је у новој сезони вредно обратити пажњу на њих. Да комбинујемо са својом одјећом није тако тешко како изгледа – ми смо покупили неколико успешних опција.

Са хаљином

Најпопуларнија и секси комбинација чизама са хаљином. Ове сезоне можете одабрати како да обришете чизме за чизме, и уобичајену кожу, или чак купите ултра-танке чизме-чарапе.

шта да носиш са чизмама

Комбинација чизама и хаљина

Газе са хаљином

Изаберите кратке хаљине, тако да постоји мали јаз између ципела и тканине и ставите класични капут, кардиган или чак џемпер – бесплатан и заводљив изглед је спреман за само неколико минута! Обратите пажњу на хаљине прекомерне тежине, што ће дати слику опуштености и благог нехата.

ПРОЧИТАЈТЕ ТАКО: У стилу: како и са чиме носити патике на јесен?

Модерна слика са чизмама

Модерна слика са чизмама

Газе и хаљина

Са панталонама

Не знате шта носити чизме? Да бисте створили уздржанију слику, носите модне ципеле с панталонама. Може бити фармерке, црне чврсте панталоне или глежањ – главна ствар је да цела слика изгледа добро и хармонично.

како носити чизме

Допуњују изглед дугачким кошуљама, слободним џемперима, као и трендовским капутима и капутима, у зависности од жељеног стила. Јесен ће већ сутра доћи, што значи да је вријеме да размишљате о новим сликама до најмањих детаља.

ПРОЧИТАЈТЕ ТАКО: Сексуално и смело: шта да носим комбинацију хаљина на јесен?

Комбинација џекбола и панталона

Модне чизме са панталонама

Комбинација џекбола и фармерки

Са сукњом

Како носити чизме да изгледају елегантно и женствено? Ставите кожне чизме с сукњама са прецијењеним струком и блузом или чврсто сукњом и лаганим џемпером. Обратите пажњу да кожне чизме у овој јесени не би требало да се снажно придржавају ногу и да буду слободне и широке. Лак, мат, таман или светао – на вама је да одлучите.

суеде јацк чизме са чиме носити

А ако размишљате о томе како да носите чизме за чизме, они такође могу сигурно ставити сукњу – они ће учинити слику меканом и пријатнијом. Одлична опција ће бити бачена преко рамена кардиган или длака. Суеде чизме изгледа одлично и са хаљинама, посебно од меканих вунених тканина.

Газе са сукњом