Poceni dolgi plašči: pojdite na tuje trgovino

Vsebina članka:

  • Kupuj krzno v tujini
  • Stroški mink plaščev
  • Priporočila stilistov
  • Izbira krzna s krznom
  • Kako skrbeti
Kje kupiti krzno?
Kje kupiti krzno?
Foto: Shutterstock

Kupuj krzno v tujini

Ker so najugodnejše pletene minkave na Kitajskem, ženske poskušajo kupiti na internetu. Kitajski izdelki se prodajajo v številnih ruskih trgovin, ki delujejo v srednjem cenovnem razponu. Vendar pa so cene v teh trgovinah precenjene za 30% -50% zaradi stroškov dostave, DDV, carinjenja, certificiranja in zakupa poslovnega prostora. Zaradi tega je naročanje krznenega plašča prek interneta še vedno najbolj donosno, čeprav tvegano podjetje.

Najbolj optimalna možnost je tudi nakup šunke v Grčiji. Nakupovanje v tej sončni državi vam bo dalo skoraj popolno razmerje med stroški in kakovostjo krznenih izdelkov. Glavne tovarne krzna so v mestu Kastoria in se ponašajo z zelo velikim asortimanom krznenih plaščev iz hrasta, lisice, astrakhan, bobra, nutrije, sable, lisice, rakuna ali korda.

Krzno za izdelke prihaja iz Amerike in Kanade, zato njegova kakovost ni dvoma

Tudi dober nakup lahko opravite v Združenih arabskih emiratih. Za nakup krznenega plašča je zaželeno poleti – to bo stalo precej manj. Poleti se pritok turistov v državo zmanjšuje s toploto, zato povpraševanje po krznenih izdelkih pade, zato se tudi njihovi stroški zmanjšujejo.

Dober krzneni plašček lahko kupite na glavnih območjih v Sharjahu in Dubaju. V prvi regiji se krzneni plašči tržijo v veleprodajnem skladišču, katerega koordinate je mogoče dobiti v katerem koli hotelu. Vendar pa je v Dubaju trgovinah na voljo najširši izbor nokatov, ki so večinoma v okrožju Deira (trg Baniyas).

Stroški mink plaščev

Drsni plašči iz noksa imajo različne cene, ki so odvisne od države, v kateri je izdelek prišel. Najcenejše blago lahko kupite na Kitajskem, vendar boste morali poiskati kakovosten krzneni plašč z garancijo za vrnitev. Manj poceni, vendar bolj zanesljiva možnost – mink iz Grčije in Italije.

Grčija je najstarejši središče za krzno, ki ustvarja dobro blago, ki v skladu s tem stane več, ker se cena pri carinskem izvozu dlake iz države dodaja carinskim stroškom

Najbolj ugodno razmerje med kakovostjo in ceno danes je ruska proizvodnja, ki se s vsako novo sezono povečuje. Vendar pa ženska s povprečnim dohodkom v trgovinah v Moskvi še vedno ne more dobiti šunke.

Priporočila stilistov

Ko izberete krzno, morate voditi po barvnem vzorcu. Torej, blondinke so idealne za izdelke z lahkim krznom (pastelnim, turmalinskim, modrim odtenkom), ki bodo dragoceno in elegantno pogledali na ženske, ki so pravične.

Brunette raje dajejo prednost krznenim plaščem s klasičnimi barvami (rjava, mahagoni), katerih barvna shema bo popolnoma obarvala lase svojega lastnika in jih naredila bolj obsežna in sijoča.

Rdečelasne lepote so zelo primerne črne krznene krznene plašče, ki bodo ognjeno barvo las naredile bolj sijoče in bleščeče svetle.

Izbira krzna s krznom

Ko izberete krzno iz krzna, najprej bodite pozorni na čas, ko se je šilo. Za krznene plašče iz zimskega hrbta so značilne visoke toplotne značilnosti, saj pozimi postane podlaket nohtov bolj gosta.

Izdelki iz poletnega hrasta niso tako topel – živalka izgine v poletnih mesecih, po kateri se podlaket postane tanjši in krzno postane bolj tog

Ne pozabite, da je debelina krzna neposredno povezana s kakovostjo kože. Visokokakovostno delo lahko določimo z večjo gostoto krzna in krzna brez zlomljenih površin. Poleg tega so šivi dobro izdelane kože z gladkimi robovi zelo urejeni in skoraj nevidni. Če se krzneni plašček ujema z vsemi zgornjimi pravili, ga kupite pogumno – dobili boste izredno trpežen in trden izdelek.

Če ne veste, kateri model suknjiča želite izbrati, vam bodo naslednje informacije pokazale možne možnosti. Ti izdelki so razdeljeni na:

  • klasično;
  • trapezni;
  • zvonci;
  • baletni čevlji;
  • metulji.
Če sanjate s krznenim dlako na tla, ne pozabite, da je masa teh izdelkov lahko do 20 kilogramov, dolžina pa 185 cm, kar je zelo varno
Za nakup
Za nakup
Foto: Shutterstock

Najbolj priljubljeni so trenutno klasični krzneni plaščki, katerih dolžina je od 100 do 130 centimetrov, pas in kapuca pa sta odsotni. Lepo videti in trapezoidni plašč, katerega dolžina dosega koleno. Mlade modne ženske, ki raje uporabljajo krznene plašče in baletne čevlje z izvirno napeto hrbtom. Tudi pri velikem povpraševanju so metuljčki z lepimi prepletenimi rokavi.

Kako pravilno skrbeti za pločevino

Na vašega krznenega plašča vas zadovolji že vrsto let, zato ga morate skrbno skrbeti. Izdelki iz krzna katerekoli sence in katera koli cenovna kategorija vam bodo služili od pet do sedmih let, če jih boste držali pravilno.

V oskrbi za krzno iz noktrike je precej nezahtevna – dovolj je, da ga po zimskem času krtačite s čopičem, lepo zložite v pokrov in postavite v čisto omarico. Previdno poskrbite, da nima ličink molderov, ki obožujejo prehranjevanje krzna. Če je potrebno, molu molite s posebnimi sredstvi in ​​nato v omari obesite krzno.

Preberite tudi zanimiv članek o preprostih načinih hujšanja.

Preberite več: Zakaj sanje s krznom?