Prikazana je kolekcija očal Tatyana Tucha pod blagovno znamko LuckyLOOK v okviru UFW

V Mystetsky Arsenalu v okviru ukrajinskega Fashion Weeka dvakrat na leto svojo novo zbirko predstavlja blagovna znamka LuckyLOOK. Odvisno od sezone: to so pokrivala in dodatki zanje ali kolekcija modnih očal.

Avtor in ideološki inspirator je Tatyana Tucha, ustanoviteljica blagovne znamke LuckyLOOK in strokovni strokovnjak na tem področju.

LuckyLOOK

Za sedem let LuckyLOOK predstavili svoje nove izdelke v sodelovanju z modnimi oblikovalci, znanih ukrajinskih umetnikov, pevcev, igralcev in TV voditelji. Modne kape in sončna očala so bile predstavljene v fotografskih razstav, video posnetkov, filmov, delavnice in druge performens. Na stojnici Art prostora za ustvarjanje izvirne dekoracije, improviziran studio, garderobe in galerije.

v okviru UFW LuckyLOOK

Tokrat je 6. februarja v okviru UFW LuckyLOOK predstavil sezonsko zbirko točk. Obnova atmosfere dvorane modne revije, tradicionalno, so na modni obleki predstavili sončna očala.

UFW LuckyLOOK

In tudi, novost in trend sezone – očala za slog in sliko s prozornimi lečami. Gostje, ki profesionalno skrbijo za svojo podobo, so ocenili in natančno pogledali na potreben pripomoček. Med njimi so bili tudi znani družini duo Tamerlan in Alena Omargalieva Arsen Mirzoyan in Tonia Matvienko, pevka Vitaly Kozlovsky, pevec in Anna Dobrydneva Lisle presenters Hvala slamo in Maria Orlova, showman Roman Dribnoy in mnogi drugi, ki dajejo svoje prednostne dodatki iz LuckyLOOK.

Tatyana Tucha

Tatyana Tucha, ustanoviteljica LuckyLOOK, avtor zbirke:

“To sezono, skupaj z klasičnih sončnih očal – svetle, pisane, vsestranskih in trendovskih modelov v kovinski in horn-ivicom očala, z barvo, preliv, ali samozaposlene barve leč, ostromodnyh ogledalo prevleko, ki je gradient prevleko, nudimo nove, zanimive rešitve: modne očala z prozorna leča v različnih stiliziranih okvirih. In prepričan sem, da so naši LuckyLOOK očala prinašajo srečo, kot talisman, simbol njo – zlatih obravnavani za vsak par kozarcev. Za srečo izberite svoj osebni slog sončnih očal. “

LuckyLOOK Tatyana Tucha

LuckyLOOK – mreža trgovin s klobuki, dodatki, slikami in sončnimi očali. V specializiranih butikih podjetja LuckyLOOK z edinstveno izbirno službo delujeta profesionalni stilisti in svetovalci, ki so bili usposobljeni na svoji akademiji Stylists. Tako odrasli kot otroci bodo vedno zaprli potrebne garderobe za vsako sezono.

Poslanstvo blagovne znamke LuckyLOOK je prinesti kulturo nošenja klobukov, slike in sončnih očal vsem strankam.

Cilj podjetja je, da stranke postanejo elegantne, lepe in srečne.