Pripravite se na počitnice: kakšna plaža vreča, da izberete to poletje?

Poleti je že prišel, kar pomeni počitnice, morski valovi in ​​peščene plaže so ravno za vogalom. Torej, celo v poletnem letovišču vse, kar je v vašem loku, izgleda elegantno, preberite, kaj je vreča za plažo vredno kupiti v tej sezoni.

Moderna plaža vreča na počitnicah je ena najpomembnejših stvari, razen kopalke. Zato se skrbno pripravimo na počitnice in si ogledamo podrobnosti najbolj modnih vrečk za plažo v vroči sezoni.

Če se še vedno sprašujete, kako izbrati vrečo za plažo, najprej bodite pozorni na svetle in barvite pletene vreče. S takim pripomočkom bo vsaka slika postala bolj spektakularna in resnično poletna. Oblikovalci velikodušno dopolnjujejo takšne vrečke s puhastimi barvami, obrobami, različnimi napisi in vzorci.

Trendy Beach Torbe

Elegantne tkanine vrečke za plažo

Plaža vrečo

V daljnih 50-ih in 70-ih so tkane vreče v obliki košare bile na vrhuncu mode, brez njih pa ni ena poletna garderoba modnih resničnih žensk. Zapomnite si vsaj kultno podobo Jane Birkin, ki je v roki vedno nosila tkano košaro. Zdaj je ta ženstven in eleganten pripomoček postal pravi simbol poletne sezone in brez njega je počitek na plaži preprosto nemogoče.

PREBERITE TUDI: Bodite v trendu: modna sončna očala za poletje

kako izbrati vrečo za plažo

Primer modnih tkanih vrečk za plažo

Wicker Beach Torbe

Svetle in elegantne torbe so narejene iz slame, rafije ali palic, pobarvane v različnih barvah z neverjetnimi vzorci in elementi. Plaža vrečko to poletje ni treba biti velika – izberite možnost, ki bo najbolj primerna za vas. Če potrebujete zgrabite le kreme za sončenje in očala, si oglejte majhne torbice ali celo tkane klešče. In če morate na plažo vzeti celoten arzenal stvari, izberite veliko prostorno vrečo – natančno pobiranje to ne bo problem.

Majhna plaža torba

Majhne torbe za plažo

Sklopka za vrečo za plažo

Primeri majhnih in velikih tkanih vrečk

Velika tkana torba

Mladinske vrečke za plažo – barvita, s spektakularnimi oblikami in iz tkanin – lahko dopolnijo tudi poletno garderobo. Izberite modno vrečko za plažo po svojem okusu in pojdite v letovišče do toplega morja in svetlega sonca!

PREBERITE TUDI: Nakupovanje: Eleganten kopalke za poletje 2017

mladinske plaže vrečke

Vrečka za mlade tkanine

Modna tkana torba

Elegantna tkana vreča v modri barvi

Elegantna torba za plažo

Svetla in učinkovita vreča za plažo

Plaža za poletje

Foto: Zara, Mango, Bershka, Ženska tajna