Пролећни пут: најсмешнији капут следеће сезоне

Да упознамо пролеће у модној новој одећи, саветујемо вам да се бринете за стилски капут. Ми кажемо који ће модели бити у тренду следеће сезоне.

Кавез

У пролећној сезони кавез је очигледно најатрактивнији печат. Нудимо да обратите пажњу на женске капуте са овим стилским обрасцем, који истовремено чини опрему лаконичном и светлом. Може бити велики шкотски кавез, мали, монофонски или разнобојни – избор је ваш!

пролеће 2018

Двоструки модели

Модерни кутурири нам нуде многе невероватне моделе за пролеће 2018. Не заборавите на класични двоструки прслук, који ће нагласити слику и учинити слику елегантном и презентацијом. Изаберите боју за свој укус: камила, крем, сива, плава, или можда легендарна твеед верзија у нежној хладовини?

женски капут

Оверсеас

Међу пролећним премазима из 2018. године поново се виде популарни модели који не желе да изађу из моде. И то није изненађујуће, јер су практичне, практичне и добро гледају женске фигуре. Потражите велики слој са обимним раменима, слободним резом и необичним украсима, на пример, са перјемом ваздуха.

Модни капути

Уз муње

Модни капути у 2018 години не морају нужно бити закачени – трендова верзија – муње. Изгледа да су ови модели свежи и оригинални, уз истовремено омогућавање лакшег кретања. Панталоне са затварачем могу бити дугачке, средње дужине или кратке, са огрлицама, џеповима за пачове и чак и са капуљачом.

пролећни капут 2018

Цолор Моделс

Да је прољеће почело живахно и сјајно, изаберите капут у прелепој и засијеној боји: црвеној, жутој, плавој, љубичастој или розе. Таква гардероба ће се од јутра развеселити и напунити, видећеш! Главна ствар је да правилно комбинујете обојени слој са осталом одјећом и додатком.

боје 2018 боје