Схов-роомс оф Киев, где можете ловити украјинске брендове

Где да купујете ову суботу за куповину стилских артикала од украјинских дизајнера? У нашем избору наћи ћете најбоље продавнице више брендова у Кијеву.

Ако подржите националног произвођача у смислу стила, онда то урадите исправно! Модерни украјински дизајнери одеће, морамо признати, све више смо задовољни стварно висококвалитетним, модерним и лепим стварима које нису инфериорне од познатих страних брендова. Ако сте и даље опрезни за украјинске модне брендове, онда, највероватније, једноставно нисте били у овим класичним салонима!

Апартман 31

Апартман 31 показује простор Кијев

У концептуалном простору Костелноја не само одећа украјинских дизајнера, већ и ципеле, постељина, прибора и украса. Можете доћи овамо да покушате, додирните, осећате се као девојчица и само осетите стилску атмосферу. И такође да би се осигурало да је Украјина пун пуно младих талената у области модног дизајна.

  • Адреса: ст. Костелнаиа, 9

Пулп

Месо показује просторију

Ова изложба успешно постоји на улици. Саксаганского скоро две године, пружајући посетиоцима оригиналну ручно израђену додатну опрему, лепе дизајнерске ствари за дом и мало одеће. Циљ је углавном на генерацији И – “девојчице млађе од 30 година”, који овде живе и живи, не траже брендове, већ цене квалитету и воле да добију естетско задовољство. У салонској дворани постоји благонаклонска атмосфера: овде долазе због лепоте и насмеју се.

  • Адреса: ст. Саксаганского 53/80, 3. спрат, прва врата са десне стране.

МарКаУА

Лоунге Сторе МарКаУА магазин киев

ПРОЧИТАЈТЕ ТАКО: Топ-5 места у Кијеву, где ће направити бољу тетоважу

Лоунге Сторе МарКаУА – стилски Лофт-простор, који продаје изврсне хаљине украјинских дизајнера и многе друге хладне одеће. Ако се уморите од бучних трговачких центара, боље да дођете. Мирно, мирно, угодно и вила-продавница ће вам брзо помоћи да изаберете прави одјећи, док муж чека на удобном софу. Да, и кафа ће бити понуђена.

Представници Лоунге Сторе МарКаУА са поносом изјављују да је сва роба Маде ин Украине!

  • Адреса: ст. Обсерваторнаа, 5

Прозор у продавници концепта дворишта

Прозор у продавници концепта дворишта

У центру Кијева налази се светао студио где се испод једног крова сакупљају само оригиналне, светле и искрене ствари од више од 200 украјинских брендова. Аутори пројекта су две младе девојке – Анастасиа Малтсева и Анна Схепилова, која је отворила салон у августу 2013. године, када још увек није било главне теме да се обуче од главе до стопала у све украјинске. Овде ћете наћи разне одјеће, накит, торбе, обућу и додатке младих украјинских дизајнера. Често гледајте – колекција се редовно ажурира и допуњује.

  • Адреса: Ул. Тарас Шевченко, 2, 4. улаза, 3. спрат

Тхе Барви

Барви схов роом

ПРОЧИТАЈТЕ ТАКО: Дан Кијева: 10 мјеста које свака девојка треба посјетити

Овај млади изложбени салон је добар јер постоје хаљине за жене свих узраста. Нарочито ће му се допасти они који нису равнодушни према етничком стилу и ручно направљеним производима. Такође, овдје би требало да потражите ауторски накит, играчке, додатке, оригиналне плетене ствари и још много тога. Упркос чињеници да је Тхе Барви позиционирана као схов роом, организатори пројекта желе да се виде као креативан дневни боравак.

  • Адреса: ст. Андрејски потомак, 34-ин

И какву Кијевску салонницу посећујете? Схаре!