Собчак је ухватио Бородина у куповини лажних врећа Биркин

Ксениа Бородина
Ксениа Бородина
Фото: Инстаграм

Све је почело са чињеницом да Ксенија Бородин је објавио у свом Мицроблог слика Следећа куповину – легендарног Биркин торби. Фотографија је прикупила доста коментара. Међутим, најочекиванији од њих био је онај који је напустио Ксенију Собчак. Главни уредник модног часописа Л’Оффициел је рекао да је у рукама трудну девојку је лажна. “Лажна је. Био си преварен “, рече Собчак без оклијевања. Управо је овај коментар доводио до расправе о овом питању међу љубитељима водећег ТВ пројекта “Дом-2”.

Ксениа Бородина из непознатих разлога уклонила је компромисну ​​слику. У међувремену, сајт Супер.ру је открио да продавница, у којој је Ксениа купио торбу Биркин, јасно продаје фалсификоване производе. Према анонимном преписку која се појавила на представнике продавници ресурс напуштена традиционални за многе власнике скупих додатних провере кесе на званичном бутику на модне куће. Важно је напоменути да је цијена легендарних врећа Биркин почела од 8 хиљада еура.

Ксениа Бородина, иначе, један од најжешћих љубитеља овог прибора. У гардероби има најмање три такве кесе. Међутим, у светлу недавног скандала са Ксениа Собчака, и из љубави према Ксениа лажну оригиналност све његове Биркин неки навијачи у питање.