Сваком пару: модне панталоне за јесенску сезону

Ово пада у моду апсолутно различитих стилова и боја панталона, тако да ће сваки модни човек наћи право решење за себе. Прочитај шта су панталоне у тренду ове сезоне.

Широке панталоне

Међу трендовским панталонама из 2017, истичу се елегантни широки модели, који чине слику невероватно елегантним и женственим. Такве хлаче могу имати прецењен или нормалан струк, падати на ципеле или бити мало скраћени. Носите широке панталоне са трендовским блузама, џемперима и лабавим капутима. Успут, можете одабрати боју коју желите.

модне панталоне 2017

Кожне панталоне

Панталоне за јесен могу бити израђене од црне и обојене коже, а представљају различите моделе. Ове године, дизајнери су покушали славе и створили су кожне панталоне класичне резове, широке и уске верзије. Сада их можете ставити чак иу канцеларију, без страха од искривљеног изгледа запослених.

ПРОЧИТАЈТЕ ТАКОЂЕ: Денимов начин: најпродаванији јеанс за јесен

панталоне за јесен

Флакиране панталоне

Ако одаберете женске панталоне за јесен, обавезно погледајте раширене панталоне. Они не излазе из моде већ неколико сезона заредом, али изгледају веома елегантно и чак визуелно шири своје ноге. У овој сезони можете одабрати хаљине направљене од сомота, са напуњеним струком или трендовским ракетама.

модне панталоне расте 2017

Кавез

Између трендовских отисака ова јесен бива све записе о великом и малом кавезу – имате пуно да одаберете! Такве хлаче сигурно ће подићи расположење у облачном дану и помоћи у стварању оригиналног светлег изгледа. Комбинирајте чекирани печат монофоничним стварима тако да га не прекидате и не подмазују нагласак.

ПРОЧИТАЈТЕ ТАКО: Примијенити у пракси: 5 тренутних трендова у јесен

женске панталоне за јесен

Кратке панталоне

Модерне панталоне од 2017. године, по правилу, скраћују или потпуно сакривају ципеле у дужини. Модни блогери широм света проценили су да скраћене панталоне изгледају веома профитабилно на женској фигури и добро се мешају са другим стварима. Ако већ имате времена да волите овај модел – уживајте у остатку јесени.

скраћене панталоне за жене за јесен

Беле панталоне

Иако је прилично проблематично носити беле панталоне у јесен, нарочито веома дугачким моделима, али ће савршено освежити вашу слику и учинити вам праву звезду вечери. Комбинујте модне беле панталоне са блузама, кошуље и јакне, а пошто чизме одаберу беж боје ципеле, бијеле ципеле или чак црне оксфорде.

беле панталоне за јесен