Тамна боја бордо: како и са којим је то носити ове јесени?

Са појављивањем јесени, црвена боја увек се враћа у наше гардеробе и не оставља их све до пролећа. Разумемо како и са којом носити тамну боју боје у овој сјајној, али хладној сезони.

Бордо капут

У овој сезони мароонска боја названа златна лука постала је једна од најважнијих према верзији Пантоне-овог института. А ово је још један разлог за добијање модерног премаза у тренду! Препоручујемо комбиновање костур са белом или црном опремом, али ципеле могу бити изабране не једнофонске – ово ће дати слику потпуности и оригиналности. Ако се не бојите да изгледате превише светло, у једном изгледу комбинирајте неколико нијанси бургундије.

Тамно бордо боје

Мароонске панталоне

Заинтересовани какву боју у моди јесени 2017. Бирају нове панталоне? Онда обавезно обратите пажњу на мароонске сорте које се савршено уклапају у ваше јесенске слике. Смешите сјенку златне луке са кремом, беж или бијелом – кошуља или кардиган у овој сенци ће бити на вријеме! У том случају, ципеле и прибор могу се одабрати у неутралним тоновима.

ПРОЧИТАЈТЕ ТАКО: Велвет тренд: како и са чиме носити сомот у јесен 2017

модна боја јесен 2017

Картон у бургундској боји

Зар не знате како разблажити монотонију слику? Кардиган у дубокој боји боје ће бити твој штапић-засхцхалоцхко! Комбинујте је са фармеркама, хаљинама, шортсама и панталонама у црној, плавој или бијелој боји. Веома дуги и топли кардигани могу се носити као капут, а ми препоручујемо танку капу да разблажимо слику. Таква одећа савршено одговара обичним цасуал стилом и класичном изгледу.

која боја је у моди 2017

Бордо хаљина

Тамно бургунда – дефинитивно модерна боја јесени 2017! Комбинирајте га са још једним женским трендом – сомот, и добијте невероватно елегантну и рафинирану слику за романтичан датум, позоришну представу или забаву. И ако желите да поразите друге на лицу места – допуните хаљину од хромовине са стилским чизама!

ПРОЧИТАЈТЕ ТАКО: Савршени пар: како и са чиме носити беж ципеле ове јесени?

Бордо хаљина

Тамна мароонска сукња

Дивно решење за ову јесен је комбинација тамне мароонске сукње са кошулом или огртачем. Дајте предност светлосном и тамном дну – овај изглед ће изгледати контрастно и врло светао. Немојте се бојати да идете предалеко с трендовском бојом и комбинујете сукњу са бургундском јакном или чизмама. Иначе, боја коже је сада у моди!

Тамна мароонска сукња