Топла и удобна: најсмодернији шешири за јесен

Време у последње време нисмо задовољни топлоте, па је неопходно да се погледамо у удобним џемпера, топле капуте и модерних шешира. На другом и разговарајте више.

Цхалма

Модерне шешире за јесен 2017. године су невероватно разноврсне, тако да ће свака девојка наћи савршену опцију за себе. Ако је љето било у моди да плетају шалове на глави и на врат, а онда на јесен нису одустали од положаја. Али да би се поједноставио задатак везивањем марама, помогао је капетанку – елегантном шеширу, који је направљен у облику турбана. Такве капе се могу направити од трикотаже, вуне или грубих трикотажа.

модни шешири

Плетени шешир

Наравно, у тренду су и модни плетени шешири 2017 године! А сада их можете носити, без чекања на зиму. Изаберите моделе великог парења, које изгледају врло удобно и савршено топло у хладном времену. Светле или мирне нијансе, монофоније или са отисци, са помпомс или без – одлучите! Плетена капица у 2017. – универзална опција, која је погодна за јакну, капут или топло кардиган.

ПРОЧИТАЈТЕ ТАКОЂЕ: Ефекат загријавања: најпродаванији џемпери за прве мразе

модни шешири за јесен

Хат-Бини

Међу модерним шеширима ове јесени, не можете проћи поред стилских капе. Овај модел чврсто покрива главу, али на тачки се мало извлачи. Хат-Бини ће бити одлична опција за љубитеље шик спортског или цасуал стила. Дакле, можете га сигурно ставити на лабав, капут или паркет. Напомена: овај шешир 2017 је савршено комбинован са сунчаним наочарима.

Модни јесен 2017 Шешири

Узима

Француски берет у овој сезони на врхунцу популарности! Обратите пажњу на елегантном Моноцхроме Модел, а ако желите нешто више оригинално – На опција са перјем, рхинестонес и брошеви. Берет ће бити диван додатак вашем слици и дати му шик и женственост. Најбоље је комбинирати берет са класичним капутом или равним моделима.

ПРОЧИТАЈТЕ ТАКО: Трендови уличног стила: најобимнији чизми за зиму 2017-2018

Цапс 2017

Крзно шешир

Ове сезоне, будите сигурни да обрате пажњу на светле и понекад екстравагантне шубаре да ће учинити сваки изгледају интересантно и необично. Такво хеадвеар може бити направљен од лаког, тамне или обојеног материјала из природног или вештачког крзна. Одлична опција за најхладније јесењеве дане!

Крзно шешир

Шта вам се највише допада?