Јадни људи: “ТВ, одећа, камин … Нећемо имати ово!”

Снови се остварују

Фото: ТВ канал “Петак!”
Стварно се знате једно од другог, изгубио сам број! И тек прошле године, коначно, свирају вјенчање.
Андреи Беднаков (Андреи Беднаков)

Већ је девета година, да. Венчање је било лепо. Наравно, били смо забринути. Важан корак. Мислили су како најбоље организовати све.

Млади Андреј
Фото: Инстаграм
Настиа Короткаиа

И на крају, хаљину и костим је припремио наш дизајнер пријатељ, и ми уопште нисмо имали неслагања. Изабрали су следеће: да ли је погодно? Да, сасвим. Хајде!

Андреи Беднаков (Андреи Беднаков)

Све се догодило између пуцњаве. Само близу и пријатељи. Два дана ходали су изван града на Кијевском мору. Прекрасан рекреацијски центар. Било је забавно.

Андреи и Настја из периода КВН
Фото: друштвене мреже
Сећате ли се свог првог састанка?
Андреи Беднаков (Андреи Беднаков)

КВН нас је представио. У ДЦ металургијама у Мариуполу, радио сам као презентер и свирао их у фабрици тима КВН-а. Илиицх. У то време Настија је била део тима Хуманитарног универзитета “Шта имамо овде”, који је био ангажован у Сергеју Сивокху. Они су били део Високе Украјинске лиге. Дошао је првог дана, а момци су ми рекли: “То су звезде! Масљаков игра! “Мислим:” То је то, груби момци, добри момци … “Изгледало је да су све боље: одела, фризура. Настја је била примарна у тиму, једина девојчица која је много тога изградила. Погледао сам блиско, мислим: нормалан такав дева …

Настиа Короткаиа

Морали смо да ојачамо тим. Гледали смо уско, мислимо: нормални момак …

Андреи Беднаков (Андреи Беднаков)

Тек касније. Три месеца касније ме су задавили. Наравно, желео сам да се играм са њима. Тако чудно: све о чему се он сањало, оствари се. После дипломирања отишао сам да радим у фабрици као електричар. Шта још треба учинити у Мариуполу? Ова професија је дала поверење у будућност. Паралелно, студирао сам у одсуству на Харковском институту за унутрашње послове од адвоката. Једном кад сам био у болници и гледао како је Илиицхев тим на телевизији гледао, помислио сам: “Волео бих да уђем у то.” Болнички пацијент је завршио, отишао је на посао, позив: “Желимо да вас позовемо да играте за нас.” Касније сам сањала да идем у Настину да видим Масљаков. И то се догодило.

Настја, шта си радио осим КВН-а?
Настиа Короткаиа

Затим је радила у Мариуполу на 3-4 места. Ја сам кореограф по тренингу, плесао сам у колективу, био сам продавац. Било је доста посла, није било пуно времена. Изгледало је нормално, сви су живели овако. Када је Андрев одведен у тим, одмах смо ставили у једну собу. Морао сам пуно провести заједно.