Алена Водонаева се поделила са својом вољеном

Алена Водонаева, Инстаграм
Фото: Инстаграм

Алена Водонаева ретко говори директно о томе шта се дешава у њеном животу. Али навијачи теледивије већ су научили да погоди своје расположење за постове у друштвеним мрежама.

И овај пут, претплатници су сигурни Водонаева раскинула са дечком – Ст. Јуриј анде странка-Гоер. “Ален, не Том, ти више нису заједно?” “Ален, не брините, то је недостојна тебе,” – њени фанови спаммед траку.

Роман Водонаева и Јури Анде почели су у марту. Тада је Алена одржала фотографију у једном од хотела у Санкт Петербургу. Након пуцњаве, звезда је одлучила да остане у хотелу за ноћ и упозна … Јури! Од дана сам сигуран Водонаева, они су заједно.

Ален одбио многе понуде рада, рекавши да је сада главна ствар у њеном животу је провео читав викенд у Петрограду. Али недавно, ТВ водитељ је престала да иде у Северној капитала, и меша после појавио у њеном мицроблог. “Често сам недавно затворио очи да сам заборавио да искрено одговорим на питања себи. И имао сам пуно да изгубим, али не волим да се мењаш. Не знам шта се догодило над мене, и зашто ми је све ово требало. Мало лош осјећај издаје се. Мораћу да се претварам да није било ничега. Сећам се, рекао сам себи да ће сви ликови бити фиктивни и да су случајности случајне. И то се догодило. Не жалите онима који не могу да се носе са својим улогама. Нарочито када им је било пуно шансе за пуно узимања. И након завршетка, постоји задовољство и жеља за креирањем или гледањем нешто занимљивије. Завеса. Написи. Самотниа шеф “- написао Водонаева, последња реченица се односи на добро познате песме певача Гаитана (преведено из украјинског” Лонели газде “.).

И скорије време на страници Водонаевој била је још једна публикација, овог пута – да је спремна за “рат”. “Мислим да мој одрасли живот коначно почиње. Већ неко време сам заглављен у другој димензији и превише сам веровао и слијепио према људима. Посебно близу, – пише презентер. – Да, у животу било шта може да се деси … Када се то догоди “све”, као и ја, морате да се прикупе заједно и нека инептли, али без страха да испуни и да се бране као да се одрекне и ја нећу да признају “.

Алена Водонаева, Инстаграм
Алена Водонаева и Јури Анде
Фото: Инстаграм