Бен Аффлецк је издајнички издајник

Бен Аффлецк, фото
Фото: Гетти Имагес

На питање “Зашто су се Бен Аффлецк и Јеннифер Гарнер разводили?” Навијачи и новинари широм света ударио је у мозак. Овај јак савез је био узорни модел. Десет година заједно, три прелепа деца – не породица, већ бајка! Изгледа да је тако.

После тога, новинари су успели да стигну до дна истине. Блиски пријатељ парка је известио да Бен стално вара о својој супрузи. Сваки пут кад је тражио опроштај, Јен је отишао да га упозна за добро, а само десетогодишња живе заједно, глумица је одлучила да је довољна.

Појавиле су се и други непријатни детаљи: неверство није једини недостатак Бен. Исти инсајдер је рекао да је храбри и племенити Афлек заправо страствени љубавник топлих пића и коцкања. Глумац не пропусти прилику да се отргне на журци, прилично да пије и смањи уредан износ у казину.

Џенифер Гарнер покушао неколико пута да се стави у однос са супругом пиће и блуднице тренутку, али би-би супруга неким чудом успео да поврати жену. Само мало магије! Бен је био срећан да 30. јула, на дан глумци су званично објавио да је њихов крај брак: “После дугог размишљања и пажљивог разматрања, узели смо тешку одлуку да се разведе. Ми ћемо наставити да волимо једни друге, да будемо пријатељи и наставити заједно да образују нашу децу. “

Док адвокати припремају све документе за развод брака, пар, заједно са девет година Виолет, Серапхина, и шест година три године Семјуел проводе последње заједничко одмор на Бахамима. Тако су глумци одлучили да “заслади пилулу” и током празника да кажем деци о њиховом новом животу.

Такође знамо да Џенифер већ ангажовао психолога, који би требало да помогне Љубичаста, Серапхина и Самуел користи на идеју да мама и тата нису више заједно.