Покрајине из “куће-2”, који сада живе у луксузу

У пролеће стварне емисије “Дом-2” ће се окренути 14 година. За то време, око 2 хиљаде учесника је посетило пројекат, 16 вјенчања и рођених 10 дјеце. Слажем се, не толико, за ТВ емисију главни циљ, који је “изградити” љубав. Али оно што је заправо одлично у “Хоусе-2” јесте да покрајинске, непознате девојке претворите у стварне познате личности.

У “Дому-2” људи постају не само славнији, већ и атрактивнији. Није тајна да произвођачи плаћају стилисте, шминке, стоматологе, па чак и пластичне хирурге. Тако, најдужи ријалити шоу на свету даје обична девојка карту за добар живот, претварајући их у Социалите, пословна жена, емитера, блогера и глумице.

По нашем мишљењу окупљали смо најсјајније и најуспешније бивше учеснике “Дома-2” из покрајине.

Валериа Фрост

Валериа Демцхенко има 24 године, долази из града Луганск. На пројекту, девојка је изградила однос са Закхар Саленко. Овај експлозивни пар направио је буку на телескопу. Након бескрајне серије сукоба, борби, раздора и сједињења, Валерија и Закхар били су присиљени да напусте периметар након гласања, на коме је одлучено да избаци Валерија. Захар је одмах пратио своју вољену.

У стварном животу однос пар није успео. Закхар није био најтраженији човек. Фрост након растанка рекао фановима да Захара-сан на накит бизнис, компанија, кројење, као и путујући по свету и одлазе само своје снове, и они су вероватно да ће икада материјализују. Валерија, за разлику од тога, напорно ради, пружа себи и помаже њеној мајци. Фрост има свој властити бутик за одећу, као и предузетничку лепоту преко Инстаграма продаје стару одећу и додатну опрему.

Нелли Ермолаева

Нели је рођен у граду Новокуибисхевск. Девојка је дошла на ТВ пројекат 2009. године. Тамо је упознала њеног првог мужа Никите Кузњецов. Овај страствени пар постао је један од најсјајнијих на телевизијском пројекту. После две године брака, Нели и Никита су се раздвојили, као разлог, позивајући се на потешкоће у домаћинству. Кузнетсов се вратио у Дом-2, а Иермолаиева је почела реализовати своје идеје и планове у стварном животу.

Девојчица је успела да изгради каријеру као телевизијски презентер и створи сопствени бренд одјеће. Сада је Иермолаиева ожењен познатим рестауратором Кирилом Андреевим. 9. фебруара ове године родила је прво дете у Мајамију.

Дарина Маркина

Као што се испоставило, Никита Кузнетсов се свесно вратила на пројекат, јер тамо је човек упознао своју вољену – 22-годишњу Дарину Маркину. Девојка из Пенза дошла је у “Дом-2” 2017. и скоро одмах освојила старца пројекта. Пре него што се придружила пројекту, лепота се често појавила у рекламним блоковима на трибинама Пенза и локалних ТВ канала.

На ТВ емисији су Никита и Дарина победили стан у Москви, а након одласка отворили су заједнички цветни посао. Дизајн букета, куповина цвијећа и других нијанси бавиће се равно Дарини, која ће водити свој породични посао.

Иулииа Салибекова

Јулија Салибекова рођена је и одрасла у Краснодару, њеном девојачком имену Колишницхенко. Има сестру близанац Катиа, са којом су заједно дошли на пројекат 2010. године. На пројекту Јулија нашла је своју љубав – оријентални згодан човек Тигран Салибеков. Међутим, однос се није развио на најромашнији начин, па се онда пар конвергирао, а затим раздвојио. Тигран је сумњао на своја осећања према девојци, а када је сазнао о трудноћи, одбио је да се ожени. Осим тога, родитељи човјека били су категорички против Јулије.

Породица Салибекова успела је да превазиђе све потешкоће, Тигран је схватио своје грешке, а пар се и даље оженио. Сада заједно скупе два сина – Роланд и Елдар. Млади пар наступа на разним догађајима, има успешан караоке клуб.

Алена Водноиева

Алена Водонаева дошла је на ТВ пројекат из Тиумена 2004. године и живјела је тамо 3 године, заслужујући титулу најскандавнијег учесника. Девојка је дошла на пројекат Степану Меншшикову. Њихов ексцентрични пар помогао је дјевојчици да брзо постане популарна.

Након напуштања реалити схов-а, Алена се удала за бизнисмена Алексеја Малакејева, који је родио сина. Али пар је живео кратко у браку и разведен је мање од две године касније. Прошле године, Алена се удала за ДЈ Ст. Алекеи Косинус у Ст. Петерсбургу. Срећни пар покушава да разговара што је мање о свом личном животу.

До данас Водонаева се може похвалити успјешном каријером као ТВ презентер. Девојка често бљеска на покривачима сјајних часописа и води популарни блог у Инстаграму. Цена једног рекламног поста у њеном микроблогу је 80 хиљада рубаља, према подацима из 2017. године.

Вицториа Бониа

Пре 12 година, непозната девојка из града Краснокаменск дошла је на пројекат “Дом-2”. На пројекту, Вицториа Бониа је изградила однос са бившим момком Алене Водонаве Степаном Менсхцхиков. Гласни скандали пара позитивно су утицали на рејтинг, тако да је Викторија живела у периметру скоро годину дана.

Након “Дом-2” Бониа био грађански брак са сином једног ирског милионера Александар Мајкл Смерфитом, од којих је имала ћерку, али пар раскинуо прошле године. Сада је Викторија ТВ презентер и секуларна лавица позната широм земље.

Дариа Пинзар

Дарија Цхерних је рођена у малом украјинском граду Иенакииево. Крајем 2007. године млада девојка се први пут појавила на ТВ платформи “Дома-2”. Дасха је рекла да је девица и да ће изградити само озбиљну везу. Њен избор био је Сергеј Пинзар. Сергеј и Дасха су успели да направе један од најјачих парова на пројекту. Током периметра, Сергеј и Даша су се венчали и родили два сина.

Сада судбину пара гледа милион војске навијача. Пинзари успјешно управља породичним послом, имају своју властиту мрежу бутика и студио за маникир. Породица живи у огромној викендици и пуно путује.

Наталиа Варвина

Наталија се може назвати једном од најуспешнијих учесника ТВ пројекта. Једноставна девојчица из Волгограда безуспешно покушала је пронаћи своју љубав на пројекту скоро 4 године. “Изгради” љубав из Варвине се и даље догодио, али не са учесником емисије, већ са продуцентом пројекта Алексеј Микхаиловски.

Након венчања, Наталија је почела да ради заједно са супругом, почевши од позиције директора концерта “Хоусе-2”. Прошле године, Алекеи је напустио позицију продуцента ТВ пројекта, његова супруга је у потпуности подржала своју одлуку. Сада Наталија наставља да ради не ради рад на радном месту и ускоро планира да постане мајка.