Све у шоку: други холивудски пар објавио је развод

У Холливооду, нека врста мода за разводе. Иначе како другачије објаснити чињеницу да су звезде потпуно престале да се боре за своје породице. Нешто мало – одмах у матичну службу са изјавом за развод. То Џорџ Клуни, кажу, уморни од сталног препуцавања са супругом Амал и уместо да разговарају са својом женом, да схвате разлоге за своје различитости као нешто да задовољи свог вољеног, напротив, претио развод.

А разлог њихове свађе је већ познат широм света. 38-годишњи Амал сања о деци и већ буквално сви уши бубњали мужа о свом сну.

Фото: Гетти Имагес

Цлоонеи је апсолутно равнодушна према овом питању. Па, биће деца – добро је, неће их бити – није ни лоше. Један Цлоонеи сигурно зна: он не намерава да се посебно труди у овом питању. И кажу да Амал не може наравно да затрудни, што значи да су супружници потребни помоћ од специјалиста. Могуће је прибегавати помоћи сурогатне мајке или размишљати о усвајању бебе. Георге не жели да чује за све ово. Лако му је да се разведе од стално болног супружника него да реши тако тешке задатке.

“Џорџ је схватио да он и Амал не прате пут – више би волео женску децу, попут Јеннифер Анистон или Цамерон Диаз. Међутим, он се плаши могућих реакција Амал Џорџ сумња да ће она преузети пример бившег супруга његовог најбољег пријатеља, као Брад Питт, Ангелина Јолие, и распоредити кампању да га дискредитују, “- рекао је у интервјуу са америчким инсајдер портала Целебдиртилаундри.

Али избор је стварно тежак. Амал је по професији адвокат, чак и уз развод од свог бившег мужа, неће оставити влажно мјесто. Можда је Цлуонеи профитабилнија да се договори о својим условима и коначно добије постер. Како ће глумац ријешити овај проблем, вријеме ће рећи.