Топ 100 најцјењенијих људи на свету: Андрев Линколн

Андрев Линколн
Фото: оквир из филма “Смоотхие”

Личне информације

Знак зодиака: Девица (рођена 14. септембра 1974. године).

Висина: 178 цм.

Тежина: 70 кг.

Финансијска позиција: за рад на пројекту “Валкинг Деад”, који је донео Ендруа Линколну велику популарност, прими 70 000 долара (за једну епизоду).

Шта је у гаражи: Изненађујуће, машине Андреја нису апсолутно заинтересоване. И он је добио право само због чињенице да је без ове невесте одбио да се ожени са њим. Био је овај догађај када је Линколн имао 30 година.

Главно достигнуће: победник награде Пеопле Цхоице 2014 у номинацији “омиљени телевизијски анти-херој”.

Мушки хобији: игра тениса. Озбиљни спортови, као лични тренер, нису потребни за њега, као и коцке штампе. На крају крајева, да би остао у форми, он има зомби апокалипсе! А глумац воли да чита и поштује Толстој и Достојевског. Али највише Ендру воли аутобиографије оних људи који имају нешто да кажу свету. На пример, Кеитх Рицхардс из Роллинг Стонес-а: његова књига “Живот”, према Линцолновом мишљењу, је много изненађујућа од свих класика!

Лоше навике: су одсутни. Према Саму Линколну, имао је доста могућности да покуша дрогу. Али он је одлучио да такав начин није за њега. Зашто пасти под снагом супстанце која вас тера да пливате у базену или скочите у зеч низ улицу? Прилично разумно образложење.

Омиљена храна: сиров шунак и капућино.

Где се можете срести: Велика Британија, Америка. Прелазак у Америку оставио је велики утисак на глумца: воли да се урони у нечију другу културу. Како каже, у Америци не жели да комуницира са другим енглеским глумцима. А шта тачно не жели, је да разговарају о фудбалу и крикету.

Пажљиво молим! Ако Андрев Линколн није ваш идеал, обавезно оставите коментар о томе ко је вредан да буде на листи 100 најтраженијих људи на свету.

Карактеристике Шкорпиона