5 deklet, zaradi katerih Pattinson ni več verjel v ženske

Kristen Stewart

Fotografija: Getty Images

Nedvomno je bila 26-letna igralka najsvetlejša od Robertovih deklet. Zvezdni par je hodil skupaj skozi ogenj, vodo in bakrene cevi. In pustite, da premagajo vse hudodelce in rodijo otroka, ki je samo v filmu, navijači niso dvomili: ti fantje so pravkar ustvarjeni drug za drugega.

Idealna starostna razlika (Pattinson je le štiri leta starejši od Stuarta), podoben honorar in splošna vojska navijačev. Ko je prišla na poroko, je par celo kupil hišo za sožitje, vendar niso prišli v REGISTRY OFFICE.

V nekem trenutku je Kristen zamenjal. Spremenila je svojo prihodnjo ženo z režiserjem Rupertom Sandersom, po kateri se je Robertu dolgo časa opravičila. Po veliko prepričanju, vampir je odpuščal dekle, ki teče v begu. Toda zaupanje je bilo spodkopano. Kmalu je par pobegnil. Od trenutka, ko se je Kristen preklopila na dekleta. In ona je že ponudila svoji prijateljici – Alicia Carjail.

Katy Perry

Fotografija: Getty Images

Po razdvajanju z Kristenom je Anglež našel užitek v rokah prijatelja Kristen – pevca Katy Perryja.

Dekle je z ramo postavila igralca, ko ga je resno vznemirila izdaja. In, se zdi, vestno izkoristila situacijo. Cathy se je pojavila pod roko z Robertom na rdeči preprogi in zabavi. Rekli so, da je bil zaljubljen v lepega vampirja.

Vendar odnos med igralcem in pevcem ni deloval. Prijatelji pravijo, da se je Roberta prestrašila od dekliške lice. Navsezadnje je seznam njenih romanov precej velika. Bila je poročena z britanskim komičarjem Russellom Brandom in po tem, ko je bila v zvezi z Johnom Mayerjem in njegovim kolegom Robertom Ackroydom. In s Stuartom sta se kmalu združila. Kakor pa se je izkazalo, ne dolgo.

Sara Remer

Fotografija: Getty Images

Med hobiji igralca, čeprav je minljiva, je bila zvezda filma “Paranoia” zelene oči blondinka Sarah Remer.

Novinarjem je večkrat uspelo ujeti par, tako da so skupaj večerne institucije. Šele zdaj niti Sarah niti Robert glasne izjave niso pohiteli … In kmalu so se pravkar ustavili, da se vidijo.

Riley Kio

Fotografija: Getty Images

Da, da, med zvezdnimi strastmi je bila vnukinja legendarnega Elvisa Presleyja – rdečelaska zver Riley Kia.

Dekle, tako kot nihče, je spominjala Kristena v slogu. Tanek, kratek, skrivnosten …

“So neločljivi. Rob je polaskan zaradi dejstva, da je Riley Elvisova vnukinja, nekako povedal vir, ki je blizu paru, britanski portal MailOnline. “Oba ljubita Los Angeles, London, rock glasbo in namizni tenis.”

Vendar se ti odnosi, razen turbulentnega romana, niso gibali. 27-letni model (takrat je bila le 25. – Comment Woman’s Day) je gradila kariero in ni bila pripravljena, da bi se zavezala k obveznostim.

Thalia Barnett

Fotografija: Getty Images

In nazadnje, Talia Bernatt. Druga deklica, s katero je Pattinson skoraj dosegel oltar.

Do srečanja se je Robert že v celoti vrnil od ločitve s Stuartom in v svojih značilnostih ni več iskal spremljevalcev. Konec koncev, Bernatt je popolna nasprotja zvezdi sposobne sage.

Skupaj sta ostala več kot eno leto. Novinarji so celo objavili govorice o skorajšnji poroki. Olja v ognju so prelivala obetavni prstan na anonimnem prstu spremljevalnega igralca. Toda spet ni uspelo. Stalna poslovna potovanja, zapleten urnik snemanja in kot posledica pogostih prepirov. Poleg tega je Berntt močno zanima starše Pattinsona …

Po mnenju osebja je bila odločitev o delitvi vzajemna. Po drugem škandalu so mladi prišli do zaključka, da bi bili posamezniki bolj srečni.