Borodina: “Zaradi otrok je spala z možem v različnih sobah”

Ksenia Borodina in njen mož Kurban Omarov sta odkrito povedala «StarHitu», kako se je rodil njihov odnos, ki je nastal v zakonu in kako sta oba našli skupen jezik z otroki od prvih zakonskih zvez.

Poleti 2011 je Kurban prišel na podelitev nagrad MTV, kjer je srečal Ksyusha. Izkazalo se je, da sta bili prvič Xenia in Kurban dobri prijatelji in njihova zveza ni takoj vstopila v romantično. Za Xenia je ta človek postal podpora, rešitelj, ki je na njen prvi klic prišel pomagati.

Foto: Sergej Milansky

“ZIMA že dolgo časa je bil za mene človeka, ki bo vedno pomagal, razen! Poklical sem ga, ko se je nekaj zgodilo. Na primer, lani sem imel nesrečo. Stojim na cesti, ne vem, kaj naj storim … Moja roka je poklicala Kurbanovo številko. Zbral, rešil vsa vprašanja, – je dejal Ksusha. – Kot dekle mi ni všeč, da me ni molil. Tako čudno. Drugi možje so se takoj začeli vdirati in namigovati … Mislil sem, da ti nisi všeč? “

Tukaj Ksusha se je zmotila, na prvi pogled ji je bila všeč Kurban, vendar se je odločil, da ne bo pritisnil in pokazal zadržanosti. Po paru hitro ugotovili, da so bili na poti.

Otroci so bili uvedeni pred novo leto, 2015, leto. Vse je potekalo čudovito, otroci so sprejeli odnose svojih staršev in postali prijatelji drug z drugim.

“Ko sem prvič odšel na počitek štiri od njih, sta oba vedela, da je treba otrokom pokazati naša čustva zelo previdno, počasi, tako da je živel v različnih sobah – Eid z mojim sinom, sem Maru. Niso objemali, prvič niso se poljubljali, «je priznal Borodina.

Po treh mesecih in pol leta se je Kurban preselil v stanovanje televizijskega voditelja.

“Kurban je sanjal, da bo takoj, ko bodo popravila v njegovi hiši v New Rigi končana, skupaj skupaj premaknili. Menim, da pogoji v apartmaju niso primerni za nas z Maru. Tako je bil vzgojen. In misli se niso pojavile, da bi lahko potem ostali z mano. Ponudil sem poskusiti. Dogovoril se je. “

Xenia s svojim možem in hčerko Marusjo živita tri skupaj, sin kurbanskega Omarja pa vsak teden prihaja k njima. Skupaj se zabavajo.

“Pogosto gremo štiri v park Gorky. Poleg tega sta imela Omar in Marusya skupno poslovanje. Na primer, Maru ga poučuje angleško, “pravi Kurban.

Kmalu bodo njihove družine dopolnjene. Marusya in Omar bosta skrbela za brata ali sestro. Čeprav tega ne vedo, sta se Xenia in njen mož že pripravila za ta trenutek.

“Sprašujemo – ali želite? So nerodno. Imamo celo tako šalo. Ko je Kurban vprašal Omarja, če hoče brata ali sestre, je odgovoril: »Očka, seveda, hočem. No, ali mucka ali pes, želim nekoga, na splošno! “Otroci še ne razumejo, da so premajhni. Seveda, ko bodo videli majhnega, ga bodo sprejeli, ga bodo ljubili. So ljubeči, prijazni in razumljivi. Mimogrede se med seboj imenujejo brat in sestra. “

Spomnimo se, da je poroka zvezdnega para potekala 3. julija. Praznovanje, na katerem je sodelovalo 250 gostov, je potekala v banketni dvorani “Napoleon”. Prostor okraski za nekaj dni živijo kamelije, hortenzije in potonika vrtnice na skic za okrasitev Julia Shakirova.

“Celoten prostor za eno noč popolnoma spremenila v pravljični svet v delih Hans Christian Andersen” The Snow Queen “. Na mize so velike bele drevesa Svetleč s kristalnimi obeski, organizirali tudi tri-metrski srebrno-beli Candy bar in neverjetno lepoto foto pas “- deli z” StarHitom “skrivnega Julija Shakirov.

V pozdravni coni gostje pozdravijo kritje in barmanska predstavitev podjetja Bar Profi evropskega prvaka Alekseja Mochinova. Udarci so bili koktajli na osnovi šampanjca z imeni Xenia in Kurbana. Višino torte skoraj štiri metre za praznovanje je pečal Renat Agzamov.

Treba je omeniti, da je bilo na tem slavnostnem dnevu punca Xenia se je slučajno razlila o nosečnosti. Čeprav so govorice o tem potekale že dolgo, nihče to ni potrdil.

Seveda je bila nevesta oblečena z veliko vprašanj in predlogov od navijačev. Mnogi njeni izjavi so bili zelo dotaknjeni in se je odločila, da bi se pogovarjala.

“Žal mi je za nekatere in celo žal za človeka, da starši niso ustrezno izobraževali pravočasno! Glede religije sem pravoslavna oseba, hodim v cerkev in nosim križ, in vedno bo takšno! Kar se tiče nosečnosti: Vsem bom dal v bloka, ki bo prosil za nekaj, kar je intimno in sploh ne vas skrbi! Mnogo jih že delim z vami, toda ne bodi tako gnusen! To je neaktivno! In “poroka na letenje” – fraza, zaradi katere si črn, ne jaz! Ta predlog je bil vložen v marcu, poroko – v juliju))) Envy naredi Črne spomnite “- opozoril TV voditelj.