Lisa Boyarska: “Ljubezen je veliko lažje, če ni obveznosti”

Paziti je, da je nesmiselno: poročena sem

Če bi lahko identificirali tri glavne lastnosti Danile, kako bi jo imenovali?
Elizaveta Boyarskaya

Perfekcionizem. Prijaznost in velikodušnost. Energija. Zdi se, kot da je vedno na šesti hitrosti. Bije neverjeto energijo, dan in noč. Na splošno ne razumem, kje je toliko energije, toda to je nekakšen večni stroj.

Elizaveta Boyarskaya in Danila Kozlovskiy fotografija
Foto: Caroprokat
Še vedno hvali njegov smisel za humor …
Elizaveta Boyarskaya

Čudovito je. In ker se poznamo drug drugega, je grozljivo reči, skoraj 15 let, imamo naš prijateljski humor, je težko razložiti drugim. Sodelujemo v številnih predstavah in skoraj povsod, bodisi Chekhov, Shiller, Shakespeare ali Grossman, igrata par. Med tako dolgim ​​partnerstvom so se naučili razumeti drug drugega brez besed. Lahko hkrati razmišljamo o nečem na odru, na primer o tem, kako se je nekdo igral, se poglablja in razume, da nam je ta misel prišla. In, seveda, se nasmeh neprostovoljno pojavlja. To je samo, da že poznate osebo kot sebe.

Koliko ste odkriti?
Elizaveta Boyarskaya

Mislim, da je to meja. Skupni interesi, v tem primeru poklic, so vedno združeni.

Pogovorite se o svojem osebnem življenju?
Elizaveta Boyarskaya

Seveda ne! Veš, verjetno sem izvrsten, toda ves čas govorim o delu, igrah, filmih, razstavah, politiki, v najslabšem primeru. Ne o razmerju med moškim in žensko. In nimam prijateljev, s katerimi sem začel razpravljati o nekaterih osebnih vprašanjih.

In moški prijatelji ne poskušajo skrbeti zate?
Elizaveta Boyarskaya

Ne, ni. Verjamem v prijateljstvo med moškim in žensko. Imam veliko prijateljev, ki imajo vedno o čem govoriti. Zanima me predmet pogovora in moj sogovornik. In potem, kaj je za vraga skrbeti, če sem poročen (mož Elizabeth – igralec Maxim Matveyev – opomba “Antene”).

Elizaveta Boyarskaya in Danila Kozlovskiy fotografija
Foto: Persona Stars
Maxim ni ljubosumen? Vsem ne bo dovoljeno, da bi bili prijatelji s tako lepim človekom, kot je Danya …
Elizaveta Boyarskaya

Zdi se mi, gledam Maxima, takoj lahko razumete, da ni razloga, da bi ga ljubosumili. Poleg tega, da je lep, je pameten in pameten (smeh). Kar se tiče Dani, obstaja čudovita povezava med njimi.

Vendar pa obstajajo tudi pari, ki preverjajo telefone in e-pošto drug od drugega …
Elizaveta Boyarskaya

Ne gre za nas. Bog ne daj!