Top-10 znanih poročnih vodilnih Saratov. Glasujte!

Anton Rabouver

Poroka, ki vodi Saratov
Foto: osebni arhiv

Delovne izkušnje poročnega gostitelja: “Prvo poroko sem imel v letu 2008. Izvedel sem s tableto, ki ni zelo dobra, po mojih standardih. Ljudje se niso pritoževali, vendar šele po nekaj letih sem razumel, kaj so bili resnično zadovoljni. Ker če oseba ne raste, se razruši. “

Pot do poklica: “V tej industriji sem začel delati, ko sem bil star 17 let. To je bilo pred 13 leti. Celotno diplomo sem preživel po remake DJ-ju. Sedem let je delal kot DJ na porokah. Je bil edini, ki je vpil v mikrofon, skočil na zvočnike. Na enem stolpcu sem plesal, na drugem sem vlekel ženina. Ker sem v tem času preučeval vse potrebe mladoporočencev, sem se odločil, da se preizkusim kot pomočnik. Prvo polletje je delalo skoraj brezplačno, nato pa je začelo posvetiti več časa na vaje, glas, gledališko delo, upravljanje pijanih občin … Imel sem čudovit učitelj – Dmitrij Smirnov. Bila je edina oseba, s katero sem bil enak. “

Poroka, ki vodi Saratov
Foto: osebni arhiv

Nasveti za organiziranje idealne poroke:

1. Nikomur ni treba poslušati. In najprej, čudno, starši.

2. Spoznajte s čim več vodilnimi, oblikovalci, fotografi in šele nato, ob upoštevanju svojih občutkov, izbirajte.

3. Morate sodelovati pri pripravi na poroko. Pogosto se srečujem s fanti, ki vas obesijo in počakajo: “Slišali smo o tebi. Dobro ti gre. Pojdi to. Plačujemo vam. ” Običajno zavračam take poroke. Ker, če ne potrebuješ svoje poroke, potem pa še več – tudi za denar.

4. Priporočam, da razmišljam o nerazumljivih cenah. Ker mladoporočence z gorečimi očmi pridejo do neke agencije, je zelo enostavno, da vsilijo vse in dobijo več denarja od njih.

5. Vse je potrebno načrtovati vnaprej. V sezoni – pol leta. Čeprav je na splošno bolje, da ne moti nekaj lepih datumov. Moji otroci so poročeni v sredo in četrtek. In pri tem lahko prihranite veliko denarja. Vsak poročni izvajalec – ne glede na to, ali je lastnik restavracije ali voditeljica – popusti, če je poroka v tednu.

6. V Saratovu je tako neizgovorno pravilo, da mora voditelj delati šest ur. V tem času je treba spoznati mladoporočence, da bi vsakdo postavili priložnost, da se vsi izrazijo, plesajo, se udeležijo tekmovanj … Če je voditelj v 360 minutah vpet, je poroka avtoritarna. Poroka je praznik, na katerem naj ljudje počivajo. Zato je po mojem mnenju primerno preživeti 7-9 ali več ur.

7. No, glavni nasvet – poročite se z nekom, ki ste res všeč.

Če vam je Anton svetoval, pojdite na stran 11!