Vodyanova je bila užaljena, ko ji njen mož ni poljubil prvega dne

Kdo bi pomislil, kakšna čudovita prihodnost čaka preprosta dekleta Natasha iz Nižnega Novgoroda. Svetovne podij, sklenitev šestih nič, sklenitev zakona z Lordom Justinom Portmanom in po srečanju z naslednico najbogatejše francoske družine Antoine Arnaud.

Prvič je Arno odkrito povedal, kako se je zaljubil v Natalijo Vodyanovo.

Uradno se je par začel srečevati leta 2011, toda ljubezen na prvi pogled se je zgodilo leta 2008. Nato je bila poročena Natalija za oglaševalsko akcijo modne družbe Arno Louis Vuitton Moët Hennessy.

“Videl sem jo in moja čeljust je padla,” je čustveno priznal reviji W Magazine Antoine Arnault. – Ne samo njena lepota, ampak nekaj več, njen videz, posebno “vzdušje”. Prihaja iz popolnoma neverjetne aure. “

Fotografija: Getty Images

Natalya potem ni pozorna na Antoine. Za njo je bil delodajalec, poznanec. Več let so se srečali na družabnih prireditvah, na zabavah s skupnimi prijatelji, vendar se niso pogovarjali drug z drugim. Točno do trenutka, ko se je Arno zlomil s svojo punco, in Vodianova je vložila prošnjo za ločitev z Lordom Portmanom.

“Sem ji poslal sporočilo. Odgovorila je. Dogovorili smo se, da se srečamo, “- opozarja na začetek odnosa Arno.

Prvo srečanje se je zgodilo nekaj mesecev kasneje v pariškem stanovanju poslovneža. Izkazalo se je precej čudno. Natalia je priznala, da je Antoine v preprostih kavbojkah in srajco, doma prijazna, resnično všeč. Toda Arno ga ni niti poskušala poljubiti! Ni niti nakazal, da je to sočutje obojestransko.

“Nisem ena od tistih žensk, ki skrbijo, kako jih moški zdravijo, vendar se mi je zgodba dotaknila”, je povedala Natalia v intervjuju. “Mislil sem, da Antoine samo želi, da smo prijatelji.”

Nato je Antoine Arnaud odšel na obisk. Tam je srečal veliko in prijazno družino Vodyanovo. Na večerji so bili otroci modela Lucas, Victor in Neva, babica in dedek ter drugi sorodniki.

“Nekako sem bil takoj vpleten v družinske zadeve,” se Arnaud nasmehne. “Čeprav se ni začelo zelo dobro, je ena od prisotnih žensk začela napad panike, zato je bilo treba poklicati rešilca.”

Antoin je pomagal Nataliji. Potem je pogosto šel v Anglijo, kjer je takrat živela Natalija. V določenem trenutku jo je Antoine prosila, da pride skupaj in se naseli v Parizu.

“Natalia me je vprašala:” Ali razumete, da ne bom sam? “- se spominja Arnaud.

Seveda je razumel. Dodal je tudi, da želi otroke iz Natalije.

Pred tremi leti se je pojavil prvi sin Maxim, pred letom dni – drugi sin Roman. Odličen odnos z Antoine Arnault in s tremi otroki iz prvega poroka ruskega modela.

“Ko nenadoma imate pet otrok, je to najbolj čudovita stvar na svetu,” je dejal Antoine. “Ne samo naša in Natalija sta pogosti otroci, ampak tudi njeni otroci.”

Zdaj celotna velika družina živi v Parizu.