Sin Stepan Men’shchikov se je izkazal za njegovega tujerodnega

Črna mačka je potekal med Stepan in ženo Eugenia v juniju: Eugene nato spremenila vzdevek Instagram za Evgeniyanetvoya2017 zakonca prenehal širiti skupno fotografijo. Toda par je govoril o ločitvi šele konec septembra. Potem je iz Jekateringa žalostno priznal Ženski dan:

– Ona me je zapustila. Sam ne razumem, kaj se dogaja.

In v intervjuju z revijo StarHit je dejal:

– Eugene se je odločil živeti brez mene. Vedno želi živeti brez mene. Utrujena sem od besede: “Kaj delaš – dva otroka, kdo potrebuješ? Zdaj je težek čas krize – in kot umetnik sem tesen, še vedno moram hraniti otroke. Kdo jih bo podpiral, ti. ” Seveda bom pomagal, vendar tudi zame ni enostavno. Lažje je živeti skupaj. Takšni spopadi so se dogajali nenehno – kot se gospodarstvo spušča, zato sem slabo. No, nasilno ne boste lepo. Bila sem za njo samo mimoidočo v Moskvo.

Stepan Menshchikov in Evgenia Shamaeva, fotografija
Stepan Menshchikov in Evgenia Shamaeva, fotografija
Stepan Menshchikov in Evgenia Shamaeva, fotografija
Stepan Menshchikov in Evgenia Shamaeva, fotografija
Stepan Menshchikov in Evgenia Shamaeva, fotografija
Stepan Menshchikov in Evgenia Shamaeva, fotografija

Izkazalo se je, da so se težave v družini že več let zbujale. V Instagramu Eugene ni skril grenkobe in nezadovoljstva otrokovega očeta:

– Kot včasih fotografija prenaša čustveno ozadje razmerja. Slavili so rojstvo Ivana – 4 leta. Stepan boli nekaj in ni hotel, da ga praznujejo, na splošno, kot tudi vse praznike, ki so povezane z družino, mi, otroci, vendar lahko rečemo, da je bila vlekli na ta dan, ki ga ušesa. Če pogledate fotografijo, je zelo jasno vidna. To je, kako živite z nekom, si delimo življenje, posteljo, in se izkaže, da je tujec za vas, in ste živeli različne dobe.

Izvirno sem naredil napako … sem se pomirila s tem, kar ne moreš tolerirati! Zdaj jo popravljam in nadaljujem. Samo ljubezen, le razumevanje, spoštovanje, zvestoba in skupni cilji bodo vašo unijo najmočnejše. Vse drugo je napačno, ne vodi k nič dobrega. To so moje ugotovitve, to sem se naučil od vas @stepanmen, hvala za vaše lekcije.

In StarHit je priznal:

– Stepa že četrti mesec živi v Sočiju, tam pa prihaja dogodke. Seveda sem vedel, kako ljubi zabave, da ga obkrožajo lepa dekleta. Ni mu dovolil, da bi šel za kaj, ampak nihče me ni vprašal. Pogosto smo se spraševali, to je negativno vplivalo na otroke. Na neki točki se je odločilo, da je čas za dokončanje.

Zdaj Eugene z dvema otrokoma, ki živita v enosobnem stanovanju v predmestju.

Stepan Menshchikov in Evgenia Shamaeva, fotografija
Evgenia Shamaeva z otroki, fotografija
Evgenia Shamaeva z otroki, fotografija

Par je že imel resne konflikte. Na primer, leto in pol, ko je bil Stepan obsojen zaradi izdaje, vendar je njegova žena oprostila. Navdušenci so to upali tudi tokrat. Toda …

O razlogih za njegovo razdvojenost sta se Stepan in Zhenya odločila, da Dmitryju Shepelevu povedo program “V resnici” na kanalu One. Vendar pa vse ni šlo po načrtu. Program še ni šel v zrak, vendar je že postalo znano, da … prvi sin Eugenije Shamaeva ni iz Stepe! “Oče” in “sin” pred etrom sta opravila teste DNA, katerih rezultati so bili objavljeni pozneje. To je bil šok za Stepana Menschikova – Vanya ni njegov. Kot mnogi medijski viri navajajo, “vir, ki je blizu paru”: “Stepa je mislila, da bo samo denar zaslužil pri prenosu, in tukaj je.”

Revija StarHit Stepan je priznal po snemanju:

“Mislim, da nimajo smisla lagati.” Poleg tega je to potrdilo ne le test, temveč tudi poligraf in sama Zhenya. Ni se niti trudila, da bi se opravičila in razložila. Ne poznam potencialnega očeta. Ne morem niti ugibati, kdo bi bil. Toda jaz bi rad vedel, kdo je. Zanima me.

Vedno bom ljubil Vanje, vzgajal, podpiral in skrbel zanj. Od alimentacije ne zavračam, od očetovstva še bolj. Dvomim, da bo v zavestni dobi sin iskal biološkega očeta. Zakaj je to potrebno?

Po tej situaciji zagotovo ne morem biti z Zhenjo. Vsi naši pogoji in pogoji bodo pregledani. Kmalu se začne postopek razveze zakonske zveze.

Stepan Menshchikov s svojim sinom Vanya, foto
Stepan Menshchikov z njegovim sinom Vanya: fotografija, posneta pred nesrečnim etrom …
Foto: @stepanmen