Бајка у стварности: најнеобичније четкице за шминкање

Индустрија козметике изненађује не само са паметним новитетима козметике, већ и са чаробним шминкама које вам не можете желети. Погледајте наш избор најнеобичнијих четака за наношење шминке.

Четке у облику рибних репа

У пролеће козметичког бренда сирена салон покренуо продају сета четкица за шминку у облику рибе репа. Ове магичне беаути-тоолс одмах освојио мреже, а њихове фотографије расуте широм света. Четке у облику рибе репа су били веома удобно због минијатуризацији и примењују могу бити градације фондације, у праху, руменило, па чак и сенка за очи. Колекција обухвата четком у различитим бојама: злато, сребро и мат црну.

Четке за шминкање

Уницорн четке и сирене

Још један амерички бренд је освојио дјевојчице својим шминкама за шминкање, чије ручке подсећају на рогове једнорогова и репова сирена. Пеацхи Куеен је креирао неколико колекција које се разликују у стилу и садрже четке различитих величина. Можете купити нежно четкице за млеко, светле вишебојне шминке, златне и бисерне варијације.

ПРОЧИТАЈТЕ АЛСО: Из бајке: Амерички бренд је освојио мрежу са рејцима у стилу једнорогова, сирена и галаксија

Уницорн четке

Уницорн четке и сирене

Сет четкица за шминкање

Четке у облику чаробних штапића

Сторибоок козметика бренд је оличење сан свих љубитеља популарне приче о Харри Поттер и створити Професионално шминкање четкице у облику штапића. Све четке разликују много ручку са специјалним дизајном и намењени су за различите намене: за примену сенки, ајлајнер, пудер и руменило. Није изненађујуће, збирка је одмах распродате, али је бренд у портфолио има много невероватних и мистериозних рукама.

Професионалне четке за шминкање

Шарене шминке шарене боје

Четкице британске брендове Спецтрум Цоллецтион су превише добре, стога је једноставно немогуће зауставити избор на једном. Овај необично светао сет четкица за шминкање биће уживање љубитељима свега оригиналног и спектакуларног. Дизајн комбинује различите нијансе плаве, розе, наранџасте, што сваком од њих чини истинско ремек-дело. Све четке се израђују ручно, а са њиховом помоћи, свака шминка биће једноставна и једноставна.

ПРОЧИТАЈТЕ ТАКО: Ликбез: Шта је дуофибре?

Шарене шминке шарене боје

Четке украшене змијама

У свијету лепоте је тешко изненадити било кога, али ове четке са змијама на рукама Соње Кашука вриједе вашу пажњу. Такав сет је управо био са злој краљицом из бајке о Снежној боји. Комплет се састоји од 10 четкица које ће помоћи наношењу сенки, сјенила их, истакнути лисице или прашити лице.

Четке за шминку са змијама