Маникир 2018: трендови дизајна ноктију, који вреди знати сада

Да ли желите да знате које су сорте ноктију и нијанси лакова у наредној години? Већ сада знамо и са задовољством ћемо поделити нове трендове у маникиру 2018. године.

Модеран облик ноктију

2017. године тренд је био дугачки нокти, у 2018. години мало ће се променити. Дугачке нокте тријумфално су се вратиле на моду током Фасхион Веек-а. Нокти средње дужине са малим конусним врховима (амигдала облик) такође ће бити у висини популарности, а видећете их не само од Рихане и Килие Јеннер.

Наравно, за оне који воде активан животни стил, ова дужина не одговара. У том случају, увек можете да се држите класика и да изаберете облик меког квадрата или овалног облика. Узгред, кратки нокти у облику бадема изгледају одлично.

маникир 2018

маникир 2018 1

маникир 2018 облик ноктију

ПРОЧИТАЈТЕ ТАКОЂ: ​​Зима маникир 2018: најсмешније нијансе лака за нокте

Модерне нијансе лакова за нокте 2018

Драгметалс

Хромирани, “позлаћени” ексери и “ружино злато” су још један хит од 2018. године. Овај тренд је добар из неколико разлога: модеран маникир се лако имплементира независно, погодан за дугачке и кратке нокте, изгледа боље од било ког додатка.

модни маникир 2018 хром

Жута

Соларни ексери ће бити у моди 2018. Ова сјенка је добра са сјајним и мат лаком.

модни маникир 2018 5

Ултравиолет

Езатим – најсмешнију сјенку 2018. године од стране Пантона. Често ћемо је видети у свакој сезони иу шминкању, иу бојењу косе, иу одјећи, иу дизајну ноктију.

модни маникир 2018 ултравиолет

Црвена

Црвени маникир је класик. У новој години тренд ће бити такве црвене боје, као што је шкриљац, шаргарепа, бургунда и шљива.

модни маникир 2018 2

Црно

Црни лак се може користити не само за цртеже у нил-арт, већ и као главну боју. Међутим, не заборавите да тамне нијансе, као и сувише светле, нису погодне за маникир на дугим ноктима.

модни маникир 2018 1

Ниуд

“Једва ту” сенка је одлична за маникир за било коју прилику живота и за било коју дужину.

модни маникир 2018 4

Модеран дизајн ноктију 2018

Минимализам

Маникир у стилу “скупог багата” више није у моди. Сада је свет заузео минимализам. Тачке, пруге, маникир са празним простором, беж ноктију са мат површином – то је некомплетна листа идеја за дизајн ноктију у стилу минимализма.

модни маникир 2018 минимализам

Градијент

Наилс-обмре изгледа невероватно, тако да 2018. године без оваквог тренда – било где.

маникир 2018 омбре

Оквири од рхинестонес

Рхинестоне на цијелој површини ноктију, као што је прошле прољеће прошло, нису више наведени. Сада користите шминке, перле и кичме само као “оквир” за плочицу за нокте.

најомоднији маникир 2018

Штампај

Папир и качкани испис изгледају одлично на ноктима. Укратко, мали образац ће радити, за дугачке можете одабрати шта год желите.

најкомоднији маникир 1