Маникир за Валентиново: најбоље идеје са црвеном бојом

Са таквим маникирком нећете остати без пажње на Валентиново!

Црвени лак је класичан од стварања овог лека. И за Валентиново такав маникир ће бити веома добродошао. Пошто је црвени лак најсексипилнији од свих, препоручујемо да се у најквалитетнијим данима године направи ноктију у таквим нијансама – 14. фебруара. Имамо пуно идеја.

црвени маникир

Као што сте већ видели, црвени лак за нокте је средство које је изван времена. Ако верујете гуруу лепоте, сваке сезоне у тренду, своје различите нијансе. У 2018. години је у моди светло црвене боје класичне црвене, у којима су плави и наранџасти пигменти спојени у једнаким количинама.

маникир за Св. Валентиново

маникир на Дан заљубљених 1

маникир на Дан заљубљених 2

Зими су у моди лакирани нијанси Бургундије, зреле трешње, вина и шљиве, који се уклапају у црвени спектар. Маникир у овим тоновима ће изгледати одлично на кратким и дугим ноктима. Поред тога, погодна је за било коју одећу и шминку, што је веома корисно у Валентиново, нарочито ако нисте одлучили шта још треба носити.

маникир на Дан заљубљених 3

маникир за Валентиново 2018

Маникура трендови 2018

Поред црвених лакова у 2018. години, модни су и црвени лептир и сјај на ноктима. Ако у другим данима таква уметност за нокте може бити превише провокативна, онда за Валентинов дан – што је потребно.

маникир са рхинестонес

У моди, такође дизајн дизајна за нокте, а за Валентиново можете направити омбре маникир користећи неколико нијанси црвене боје. Само запамтите да градијент најбоље изгледа на ноктима средње дужине.

маникир омбре на Валентиново

маникира на Дан заљубљених 5

Сада у свету лепоте постоји тенденција да се направи вечерњи маникир у тону ружева, као у педесетим. Због тога можете одабрати нијансу лака за ваш омиљени ружичасти кармин. Дакле, слика ће бити хармоничнија.

маникир на Дан заљубљених 6