Izvirno in elegantno: lepo tatoo na rami

Tattoo na rami izgleda zelo nenavadno in zanimivo, vendar obstaja veliko možnosti za njihovo izvedbo. Za vašo navdih smo se zbrali le najboljše od najboljših.

Ženske tetovaže na rami niso tako pogoste kot na primer tetovaže na podlakti, zapestja ali gležnjev. Zahvaljujoč temu pogledajo na žensko telo, je še vedno izvirno in edinstveno, s čimer dodaja svetle poudarke. Še posebej lepo te tetovaže izgledajo poleti, ko bluze in vrhovi omogočajo, da pustite odprta ramena. Popolnoma dopolnjujejo sliko, ki ji daje neke vrste brutalnost, občutljivost ali prefinjenost, odvisno od vzorca.

Presenetljivo, tudi s poročno obleko, lahko tetovaže na rami izgledajo zelo harmonično. Glavna stvar je izbrati sliko, ki bo najboljša za vas tudi po več letih.

PREBERITE TUKAJ: Tatoo na nogi: žensko, lepo in spektakularno

Tattoo na rami za dekleta lahko upodablja cvetje, ptice, perje in različne vzorce, ki jih bo samo duša. Napisi na rami so prav tako priljubljeni, omogočajo vam, da izrazite svoje misli in načela. Lahko je kot velika tetovaža na celotnem ramenu, mimo roke ali hrbta, ali zelo majhne in ljubke risbe. Če nameravate narediti svojo prvo tetovažo, bodite pozorni na take majhne različice.

Letos v trendu barvita pisane tetovaže, ki so videti zelo svetle in elegantne. In če je slika v pastelnih barvah, je neverjetno žensko in rafinirana. Upoštevamo najlepšo tetovažo na rami in se zavedamo možnosti, ki vam je všeč!

ramena tetovaža

Lepa tattoo na rami

ženski tatoo

Svetle tetovaže neveste

lepa ženska tetovaža na rami

Original Tattoos

PREBERITE TUDI: Čas je za priložnost: 25 najboljših variant za tetovaže zapestja

tetovaža na rami za dekleta

Nenavadna lepa tetovaža

cvetne tetovaže

Barvana tattoo na rami

Elegantna tattoo ramena

Vzorec cvetja

Lepa tetovaža

Elegantne tetovaže cvetov

Majhna tetovaža na rami

Majhna tetovaža na rami

PREBERITE TUDI: neverjetne tetovaže las: svetlo trendi letos

Elegantna tetovaža

Elegantna tetovaža na roki in rami

Tattoo pero na rami

Tatoo v obliki perja na rami

Nežna tetovaža

Nežna ženska tetovaža

Velika ženska tetovaža