Rim obraza: kako ustvariti čudovito obliko obrvi

Danes so obrvi kulti. Mnoga dekleta želijo dobiti želeno obliko, saj danes v modi, široki in debeli obrvi. Ampak ne vsaka oblika obraza primerna za takšne trendovske obrvi. Povedali vam bomo, kako izbrati obliko obrvi.

Kateri obrvi so idealni za vaš obraz?

Ovalno. Če ste lastnik ovalnega obraza, ste idealno primerni za horizontalne obrvi z rahlim ovinkom. Lahko so rahlo zaokrožene, vendar ne dvignite obrvi previsoko. To bo vizualno raztegnilo obraz.

Lepe obrvi

Iztegnjen obraz. Ta vrsta ravnih obrvi bo storila, ker je njihova naloga vizualno okrog obraza in širše.

Okrogla obraza. Sedaj se soočamo z nasprotno nalogo – razširiti okrogel obraz. Lastniki takšno obliko obraza z vidno čelo bo prekinil, dvignil visoko, s tanko konico in malo širše načelo. Ne pretiravaj, ker je tveganje veliko, da bi namesto lepega loka naredili vejico 🙂

Kako izbrati obrvi po vrsti obraza

Kvadrat obraz. Za mehčanje obrazne poteze na kvadratni obraz je treba dati prednost obokane obrvi brez vidnih odmora. Naredite to obliko široko in opazno in vaše obrve bodo občudovali drugi.

Obraz v obliki srca. Taka oseba ima ostre kote na območju brade in ličnic. Obrvi v tem primeru morajo uravnotežiti razmerje obraza in vizualno poravnati širino obraza. Potrebujete rahlo dvignjene obrvi z neprepustno krivuljo.

Romb. Če imate obraz v obliki diamantov, morate zmehčati konture in narediti kekbonski del manj širok. V tem primeru je vaš obraz idealen za klasične široke obrve z mehko krivino.

Dekle z lepimi obrvmi

Kako narediti obliko obrvi?

Ne priporočamo, da se dotaknete obrvi brez potrebnih znanj. Verjemite mi, vemo, kako se slabo pogosto konča. Da bi bile vaše obrvi urejene in lepe, enkrat na mesec, da se udeležijo strokovnega glavno brovista, ki vam bo povedal, kako zapolniti vrzeli v obrvi, ki vam bo pomagal izbrati pravo obliko in celo dal nekaj nasvetov za izboljšanje obrvi.

Če je tako posvetovanje s službo menite predrago, imate vedno možnost, da se naučijo sami obvladali in nato, ne da bi zapustili svoj dom, ga bo vrgel čez obrvi. Mimogrede, sploh ni težko naučiti, kako narediti obrvi. Le nekaj dni za usposabljanje za nekaj ur na dan in rokami spremenila v odlično orodje za ustvarjanje popolne obrvi.

Kara Delevin

Lepa oblika obrvi – teže 80% uspešnost pri ličila, ker tudi brez nje, bo vaš obraz vedno videti dobro urejene in privlačne.