Уклоните људе са екрана: најсијежније одјеће са Вицториа’с Сецрет шоу у читавој историји

Вицториа’с Сецрет прикупља милионе људи са својих екрана сваке године. Узбуђење око овог догађаја све више и више расте. Подсећамо на најсексипилније одјеће из емисија у читавој историји постојања емисије.

Јуче у Шангају, најочекиванији шоу доњег веша на свету – Вицториа’с Сецрет схов. Девојке су се оклијевале дуж пјешачења у запањујућим хаљинама, о којима ће се разговарати још неколико мјесеци у друштвеним мрежама и медијима. Сексуални, смешни, разиграни супермодели, познати широм света, самопоуздано су показали трендове предстојеће сезоне у линијској моди.

И можете бити сигурни – то је стварно модерно и младено. На крају крајева, упркос богатству робних марки луксузних робних марки, где цена по сету достигне 1000 конвенционалних јединица, ипак Вицториа’с Сецрет прво диктира трендове.

Али да ли се сви сјећамо које су одјеће сматране најбољ секси до данас? Предлажемо да се ово сјетимо заједно и потражимо анђеле сличног клизања бренда. На крају крајева, сваке године покушавају, тренирају и разговарају, не једу ништа и чак не пију воде неколико дана пре представе. Упознајте! Најбоље од најбољих слика у историји Вицториа’с Сецрет модна ревија у нашем скромном мишљењу!

Алессандра Амбросио

Алессандра Амбросио, 2015

Исабелле Гоуларт

Исабел Гулар 2015

Цандице Сванепоел

Цандице Сваинполе, 2011

Адриана Лима

Адриана Лима, 2011

Цинди Бруна

Цинди Бруна 2015

Адриана Лима

Адриана Лима, 2013

Даутзен Кроус

Даутзен Кроус, 2014

Јасмине Тук

Јасмине Тук, 2016

Таилор Хилл

Таилор Хилл, 2017

Јосепхине Сцривер

Јосепхине Скиннер, 2017

Белла Хадид

Белла Хадид, 2017