Тајно дете Јацкие Цраиг, ривали Кате Миддлетон

Брак Кејт Мидлтон и принца Вилијама ће се суочити нова превирања: испоставило се, неколико месеци пре венчања, бивши љубавница Вилл Јацкие Цраиг родила сина. Наравно, сада сви заинтересовани за питање – може ли Виллиам бити отац дјетета?

Јацк Цраиг је тајно родио бебу крајем 2015. године, а сада новинари имају разлога да мисле да је отац дјетета принц Вилијам

Вести, од којих сврби све руке пржена фанови, рекао је њен муж, Јацкие Цраиг Дзхоннатан Баилеи. Профессорсхип Баилеи га обавезује да посети Лондон, а само на време за следеће посете, која се догодила пре 2 дана, весела муж је истакао да је организовао његов темељ добротворне манифестације, нажалост, приморани да раде без помоћи своје најдражој жени, јер Џеки је остало да се брине о кући за бебу. Директни говор професора наводи највећи извор вести Даили Маил, обично изузетно опрезан у својим публикацијама везаним за краљевску породицу и све што је повезано с њим. Као што се испоставило, дете двоје је већ 6 месеци, односно, госпођица Крег се удала четири месеца након порођаја. Ништа посебно, уобичајена ствар за наше време, више је ангажовање Џонатана и Јацкие учинило у априлу прошле године (готово годину дана пре венчања). Али постоји једна околност која дозвољава имагинацији новинара да лутају: трудноћа, као и чињеница о рођењу бебе, пажљиво је сакривена од јавности. Да, наравно, Јацк – особа није тако јавна, али ипак – бивша девојчица наследника британске круне. Да би њега штампа је увек био неки интерес, јер то није само добити између принца Вилијама и Кејт Мидлтон, то је био са њом, Вилијам задржао тендерску пријатељство, а после венчања, Кате, и тај контакт са њом тамо, он може да постане узрок другог таласа гласина о погрешном Вољу и превареним Кејт.

Стручњаци: Зашто Кате Миддлетон не прети судбини принцезе Дајане

Вјенчање Јацкие Цраиг (њен син – у рукама црне дадиље)
Венчање Јацкие Цраиг (у доњем левом углу – глава њеног сина)

И сада, очито, чекамо нову драму – у најбољим Шекспирским традицијама. Блонд дечак, који је, како се испоставило, чак присуствовао венчање мајке и очеви (ту је већ постављено питање – да ли је папа), под називом Вук (Волф, односно, “Вук”). Професор Баилеи га је препознао за свог сина. Али, видите, ово је досадан сценарио? Још једна занимљива верзија је да је отац дјетета принц Вилијам, а брак са професором је само екран за будућег краља, његовог љубавника и њиховог детета. На крају крајева, Катеово понашање постаје очигледно крајем прошле године, и њеном одбијању да оде на Јацкие-ову венчање и фотографисање. Очигледно је да ће се ова интрига развијати управо уз овај пут.

Војвоткиња Кембриџа и принц Вилијам
Јацк Цраиг узорак 2013

Морамо да платимо дан: Британска краљевска кућа не може да живи без таквих прича. Доступно копиле и даље сумњају војвода од Единбурга, супруг краљице Елизабете ИИ и принца Харија у то време сматрало нуспојава односа принцезе Дајане са Јамес Хевитт. Дакле, не можемо ни да се надамо да ће сина Џека Крејга бити “забележена” на рачуну принца Виллиама. Бар, верзија која Вилијам одједном оставио своју жену и децу на Ускрс, како не само да посети венчање ек-ловер, али и да види бебу, постаје популаран.

  1. Кате Миддлетон “троллс” његов супарник Јацккоу Цраиг
  2. Од Јессица Цраиг до Кате Миддлетон: све девојке Принца Вилијам
  3. Стручњаци: Кате Миддлетон не угрожава судбину принцезе Дајане
  4. Лош Принц Виллиам: Како покварити краљевску репутацију за 1 дан