5 razlogov, da bi mislil, da se bo Prince Harry poročil z Megan Markle

Odnosi med princem Harryjem in ameriško igralko Megan Markle so uradno potrjeni. Ali to pomeni, da bo spektakularna brineta prešla preostale Harryjeve deklice in postala naslednja “Pepelka”, ki je imela prinčevega moža?

Harry je vzel Megana pod njegovo zaščito

Manj kot 10 dni po tem, ko so se pojavile prve govorice o romanu Harryja in Megana, so novinarji storili vse, kar je bilo mogoče, in nemogoče spremeniti dekliško življenje v pekel. Na njeni hiši in hčerki svoje matere delajo 24 ur, s svojimi prekletimi vprašanji pokličejo svoje nekdanje moške, intervjuvijo njeno stepsko sestro (in ona ne najde nobene besede, ki je draga za njenega sorodnika). Paparazzi je poskušal prodreti v hišo Meganine matere, ko je odprla vrata za vstop. Tukaj bomo dodali poskuse nezakonitega vdora v materinjo hišo, začasne članke na glavnih internetnih portalih s seksističnimi in rasističnimi obtožbami ter skupno senčenje deklice s fotografijami in video kamerami. Princesa Diana, Harryjeva mati, je dejansko umrla zaradi podobnega novinarskega lovljenja, ki se je skrivala od vsiljivega paparazija. Dobro je vedel, da je zaradi njega postala predmet nadlegovanja iz medijev, je Harry naredil, kar ni storil za eno od njegovih prijateljic.

To je uradno: angažirani so Prince Harry in Megan Mark

Britanski mediji pokličejo uradno izjavo princa Harryja, ki jo je tiskovna služba Kensingtonske palače objavila “brez primere”. Ampak, strogo gledano, stopnja radovednosti do Megana je brez primere. Še nikoli prej ni bila tako agresivna za (v tistem času) potencialno “prinčevo dekle”. V izjavi Harryja novinarjem, vključenim v preganjanje, je rečeno, da so prečkali meje. Obvestila Megana o svoji “deklici” in prosila “ne posegati v to, kar zadeva samo njo in njegovo življenje”, je dal zaščito. Po tragediji z Diano, britanski tisk ni všeč, da se spopada s kraljevo družino – to je dobro znano dejstvo.

Megan je prekinila streljanje in odletela v London v Harry

Megan Markle pri vratih, ki vodijo na ozemlje palače Kensington, 10. novembra 2016.

Po nekaj dneh po objavi princ Harry, Meghan Markle poročali proizvajalcem televizijski seriji “višje sile”, v zvezde, ker je ta, da je potrebno vzeti odmor, za reševanje kritičnih vprašanj. … In dan kasneje novinarji našel Ženska vstopa na ozemlje Kensington Palace – v delu, kjer se Nottingham hiša – luštna hiša, ki ga William in Kate prej zasedena, v kateri je princ Harry živi zdaj. Od takrat je Megan že videla dvakrat v bližnjih trgovinah, od koder se je vrnila v Harryjevo hišo z vrečkami poln izdelkov iz “ekoloških” trgovin. Posebno pozorni strokovnjaki so opazili, da je dekliška glava nosila princovo kapo.

Megan Markle na turnirju Wimbledon, junij 2016
Megan Markle na turnirju Wimbledon, junij 2016

Mimogrede, imamo resen razlog, da mislimo, da sta Megan in Harry bolj poznana. Njihov “več mesecev” je izjavil za tisk. Na primer, v mesecu juniju je Megan večkrat videl na tribunah teniškega turnirja Wimbledon (v eni škatli z mimo Anne Wintour), ki ga obišče kraljevska družina. Na splošno se je dekle pogosto leta 2016 pojavilo v Londonu z zasebnimi obiski.

Megan izgleda kot Pippa Middleton in … Harry

Neverjetno, toda res. Megan Markle je prva deklica princa Harryja, ki je zunaj podobna njemu. Ona ima, tako kot Harry, podolgovat ovalni obraz, dolg zvučen nos z značilnimi krili. Hkrati se nasmehnejo. In celo številne pege po vsem telesu teh dveh so pogosti. Vendar, kaj naj besedo opiše, kar je lažje videti:

Megan je zelo podobna Pippi Middletonu. In, karkoli lahko rečemo, govorice niso nenamerno pripisale Harryju več poskusov, da imajo mlajšo sestro, Catherine, romance. Očitno je, ker je Pippa skoraj skoraj zasenčila sestro na kraljevi poroki, princ teži proti tej vrsti.

Gospodična Markle in princ Harry delita skupne interese

Omeniti velja, da se videz ne konča z zunanjostjo. Megan – prva deklica Harry, ki je strastna ne le za pečate, samozavah in zabave. Aktivno življenje se zavzema: sodeluje v mladinskem gibanju One Young World, organizaciji z ambicioznimi cilji, da bi postala svet boljša z vzgojo novih pozitivnih mislečih voditeljev iz tisočletij. V isti organizaciji je na primer odlična in lepa Emma Watson. Megan zanima dobrodelnost. Poleg tega se njena dejavnost ne konča s prenosom sredstev v sklade – leta 2016 je igralka postala svetovnega veleposlanika organizacije World Vision Canada, ki podpira razvoj zdravja, izobraževanja in humanitarne pomoči otrokom po svetu. Prvo uradno poslanstvo za dekle je bilo potovanje v Ruando.

Megan na potovanju v Ruando, februar 2016

Še en zanimiv podatek: v 11 letih, Megan napisal pismo Hillary Clinton (v tistem času – prva dama Združenih držav Amerike) s pritožbo na oglaševalsko milom, ki je očitno podtekst je pisalo: “. Ženski je mesto – v kuhinjo” Ali je to pismo pomagalo ali druge pritožbe, vendar je bil proizvajalec prisiljen spremeniti koncept oglaševalske kampanje. Zamisel o enakosti spolov do danes ne pušča megana. Aktivno sodeluje v različnih kampanjah, ki so bile namenjene tem vprašanju, in leta 2015 je OZN v letu 2001 na to temo tudi predstavila ogenj.

In končno, ob izkoriščanju njene priljubljenosti, igralka navdihne druge ljudi, da sprejme brezdomne živali iz zavetišč. Spet – ne neutemeljeno, ampak z lastnim primerom: Megan hiše dveh zavetiščnih psov.

Z eno besedo, to je res prva deklica Harry, za katero se bo zagotovo ne bo sram pred babico Elizabeth.

Prince Harry je pripravljen za družinsko življenje

Na predvečer 90. obletnice kraljice Elizabete II je Harry dal intervju z britanskim televizijskim kanalom, v katerem je priznal, da ima težave na svojem osebnem področju. Od takrat se je mlajši sin Diane naselili in začeli, da preživijo več časa, ne pa tudi v lokalih in na posvetne stranke, in da gredo v dobrodelne misije po vsej Veliki Britaniji in drugod, je možnosti za iskanje partnerja močno zmanjšala. Dekleti redko gredo na reševanje nosorogov v Afriki ali odpirajo dobre volje za vojne invalide. Toda primer starejšega brata je nalezljiv. Harry se je moral v vsakem primeru počutiti kot “tretji ekstra” ob srečni par William in Kate.

Kljub več kot toplim odnosom med njim in Catherine, Harry že potrebuje svojo “polovico”. Odsotnost v istem življenju “iste” ženske za princa je že bila problem – občutek je bil v tonu njegovega intervjuja. Torej, če je njegovo zanimanje za Megan res globoko, najverjetneje bo odločno ukrepal. Na srečo, potem ko so se otroci Williama in Kate potisnili na peto mesto v vrsti za Crown, so se zahteve po Harryjevi nevesti postale precej manj stroge. Torej, celo razvezana igralka Megan za to vlogo je zelo primerna. Še več, zdi se, da se njegovi minusi končajo.

Nekaj ​​pomembnih dejstev o Megan Markle:

Megan Markle na televizijskih razpravah s kanadskim premierjem Justinom Trudeauom

Megan prihaja iz mešane družine

Nenavaden videz, deklica je dolžna mešati irsko, nizozemsko in afriško-ameriško kri. In odkrito, če nismo poznali svoje biografije, bi bilo enostavno misliti, da ima dekle brazilske korenine. Zelo zaračunana.

Megan Markle ima dve visokošolski izobrazbi

Prva diploma, ki jo je dekle prejela na področju mednarodnih odnosov. Druga – na področju gledališke umetnosti. Oba časa je študirala na isti severozahodni univerzi v Združenih državah. Še več, punca je že imela dovolj časa, da se potegne za roko v obeh sferah. Prvo izobraževanje ji je dala priložnost, da je kot ameriška veleposlanika v Argentini delovala kot sekretarka za tisk, preden se je v kinematografiji nasmejala.

Megan je vzela dva svojega hišnega ljubljenčka iz zavetišča za brezdomne živali

Megan ima polsestra, s katero in sovražniki ne potrebujejo

Samantha Grant, pol-sestra, dekle princa Harryja, voljno daje novinarjem pripombe in daje intervju, v katerem Megan opisuje kot sebično, narcistični lovca princa. “Mislim, da ima ambicije postati princesa. To je tisto, o čem je sanjala, ko je gledala televizijo v kraljevi družini, “je dejala Samantha in dodala, da so Meganovi bližnji ljudje bankrotirani in da deklica ne mudi, da jim pomaga. Po mnenju gospe Grant, vse grdo dejanja in misli Megan previdno skriva od princa Harryja, ker lahko uniči njihov odnos. Ali verjamete v besede sorodnika, s kom ste v stalni hladni vojni? Dobro vprašanje …

Megan Markle je bila poročena

Leta 2011 se je dekle poročila z njenim fantom Trevorjem Engelsonom. Ampak, kljub dejstvu, da se je po skoraj sedmih letih poroke poročil, poroka ni trajala tri leta. Po razvezi se je Megan na kratko srečala s kuharico Cory Vitello. Zdaj sta oba »nekdanja« igralka oborožena s strani novinarjev v upanju, da bi našli najbolj pikantne podrobnosti o novi ljubezni do britanskega princa. Toda, glede na vsebino novic, medtem ko so ti poskusi zaman.

Megan je 3 leta starejša od princa Harryja

Dekle se je rodila 4. avgusta 1981, Harry pa 15. septembra 1984. In dejstvo, da je knezova izbrana – 35-letna razvezana igralka in model, samo izziva tisk. Prvič, vsakdo skrbi za vprašanje: kaj bi lahko dekle podkupilo tako izkušenega ženskega človeka kot Harry? Vendar smo na zgoraj omenjeno vprašanje že odgovorili.

Megan je začela oblačilno linijo

V začetku novembra 2016 je Megan Markle izdala lastno zbirko ženskih oblačil za kanadsko blagovno znamko Reitmans. Tako se je zgodilo, da je začetek oglaševalske kampanje potekal šele takrat, ko so novinarji dobili informacije o romanu Megana in Harryja. Igralka je postala tako oblikovalka nove zbirke kot model, ki jo oglašuje.

Megan Markle v oglaševanju svoje zbirke oblačil, 2016
Megan Markle v oglaševanju svoje zbirke oblačil, 2016

Kariera igralca Megan Markle:

Najbolj priljubljena Meghan Markle prejel zahvalo za delo v seriji “višje sile”, v katerem so sodelovali do sedaj (če se princ roman ne potrebuje dekle, da zavrne nadaljevati igralsko kariero). Megan je znana tudi po vlogah v takem televizijskih serijah in filmih, kot so “CSI”, “brez sledu”, “grad”, “Escape iz Vegasa”, “Zapomni si me”, “grozno Bosses” in “Fringe”.

Izrek iz filma “Force Force”!
  1. Britanska nadgradnja: kako se je Megan Markle spremenila za princa Harryja
  2. 7 razlogov, da ljubimo princ Harryja
  3. Dobra izbira: kako je Pippa Middleton šla okoli njene sestre
  4. 10 ostrih šal kraljeve družine

Fotografija: Getty Images