Najbolj očarljive fotografije Harpera Beckhama

10. julija je mlada moda in hčerka David in Victoria Beckham obrnila šest let. Ob tej priložnosti predlagamo ogled očarljivih fotografij Harperja in se spominjamo, zakaj so ji vsi toliko všeč.

Da bi proslavili 6. rojstni dan hči Defid Beckham opulikoval v tradicionalnem Instagram izmenjavo fotografij, podpisom: »Vse najboljše za naše posebne malo mlade dame … ki je prinesel v naše življenje toliko veselja in sreče”

Harper Seven Beckham je eno izmed najbolj priljubljenih deklet na svetu. Lahko se tekmuje samo s princeso Charlotte iz Cambridgea in hčerko Beyoncé Blue Ivy. In, najverjetneje, ko raste, morda nima konkurentov. Navsezadnje mama in očka dajo vse, kar lahko za to. Harper ni več samo dekle. To je luksuzna blagovna znamka (vseeno, kot vse, kar počne par Beckhamovega).

To fotografijo je objavil David 10. julija 2015. Po sliki je vesel oče napisal: “Verjetno je to moja najljubša fotografija Harperja … Štiri lepa leta z najbolj čudovitim otrokom … Vesel rojstni dan, velika deklica”

10. julij 2011 v Los Angeles Cedars Sinai Hospital pojavila dolgo pričakovan (in samo) hčerka Davida in Victoria Beckham. Baby imenom Harper Seven Beckham, ki združuje najljubše ime Victoria in preroško, glede na starše, za prihodnjo številko Fashionista sedem – dekle se je rodil v nedeljo, sedmi dan v tednu, v juliju, v sedmem mesecu, od sedmih zjutraj.

V času rojstva Harper, David in Victoria že imela tri otroke … in vse fante – Zdaj 18-letni Brooklyn, Romeo 14-letni in 12-letni Cruz. Par je večkrat priznal, da sanjajo, da je bila v prijateljski družini tudi hčerka, tako da se je, ko se je rodil otrok Harper, veselo veselo.

Starši brat, Brooklyn, je čestital tudi sestri na šestem rojstnem dnevu, ko je v svojem Instagramu objavil izjemno fotografijo z Harperjem.
Za razliko od drugih zvezdnih staršev, David in Victoria niso skrivali svoje hčere iz kamer
Victoria je prostovoljno odšla z otrokom Harper, ki je vedno oblekla na najvišji ravni
Prizadevanja oblikovalka matere Harper so skoraj takoj poimenovali najbolj elegantnega otroka na svetu
Harper s papežem Davidom na otroškem igrišču Soho, New York, september 2013

Starejši bratje v duši ne častijo sestre, kaj lahko rečemo o starših. V čast otroka, ponosni oče David je celo “nadeval” tetovažo na ključni kosti v obliki hčerinega imena. “Harperovo izobraževanje je povsem nov in neprimerljiv občutek. Z njo, si lahko in mora biti mehkejši in bolj ljubeči kot z njo bratje. In to je čudovito in izjemno! «Je dejal David v intervjuju.

Medtem ko se mati ukvarja z izobraževanjem o okusu hčerke, se očka bori za športno oblikovanje Harperja.
Obiski športnih prireditev s svojim očetom – Tayo-must, kot tudi modne revije s svojo mamo
Harper in David na nogometni tekmi.

David in Victoria pravita, da Harper kljub svoji mladosti aktivno sodeluje pri oblikovanju vsakodnevnih podob staršev. Lahko ji svetuje, katere obleke naj nosi ali katero majico naj izbere za svojega očeta. Mimogrede, starši ugotavljajo, da je njena hčerka odšla k njeni hobiji v materi. Harper je nor glede mode in ljubi, da preizkusi obleke.

Z matično Viktorijo na športnem dogodku
Harper s svojim očetom in brati na dobrodelni nogometni tekmi, 2015.

V garderobi mlade modi lahko najdete vse najnovejše trende v modi za odrasle. Kljub temu pa ni presenetljivo, saj je njena mati modni oblikovalec lastne oblačilne blagovne znamke istega imena. Kljub temu v kabinetu Harperja ne le oblačila iz Victoria Beckhama, temveč tudi iz tako znanih modnih hiš kot so Gucci, Stella McCartney in Chloé.

S svojo družino v New Yorku, februarja 2016
S svojo družino v New Yorku, februarja 2017

Harper praktično iz plenic obiskuje modne revije. Prva, seveda, je bila show mama, ki jo je dobila leta 2012. Ko je otrok celo sedel v prvi vrsti z očetom in glavnim urednikom ameriške Vogue Anna Wintour. To je raven!

Družina Beckham na showu Burberry, London, april 2015 Poleg Anna Wintourja.

Po drugi strani pa je Harper še vedno tomboy. Ljubi igranje nogometa in tekmovanje s svojimi bratovci. V eni od intervjujev ji je Victoria rekla, da njena hči lahko vsakemu fantu daje kvote, potrebuje oči in oči.

Z očetom se spusti na smučišče
Februar 2017

Poleg mode in športa se Harper aktivno razvija tudi na drugih področjih, ki so v interesu deklet njenega obdobja. Ples, risanje in »fotografiranje« (za ta hobi je treba reči »hvala« svojemu starejšemu bratu, Brooklynu).

In, končno, o blagovni znamki. V tem letu je Victoria registrirala ime svoje hčerke kot blagovne znamke. Prva modna zbirka za otroke pod novo blagovno znamko vas ne bo čakala.

To fotografijo je objavila Victoria Beckham v njenem Instagramu v čast 6. rojstni dan njene hčere. Ne glede na to, kako modna je, Harper, vendar ostaja majhno dekle, in kot vsak otrok, se je odločila obleči kot princeso na njen rojstni dan.
  1. Življenje zvezd: kako starši zaničujejo svoje otroke
  2. Princesa Charlotte iz Cambridgea: drugo leto na fotografijah
  3. Kako dejansko izgledati kot junaki “Igra prestolov” (fotografija)
  4. Blizanci na kvadratu: kaj pričakujejo Georgea in Amala Clonija od svojih otrok
  5. Zvezdni fant: kot sin kanadskega predsednika vlade je vse zasenčil (na splošno vse)

Foto: Getty Images, Legion-media, Instagram