Je testiral: kako so mi labukti do Van Gogha prinesli

Po skupini posnetek “Leningrad”, “kažejo” množično občinstvo nenadoma spomnil senzacionalno čevlje slavnega francoskega oblikovalca in velikega mojstra. Organizatorji razstave “Van Gogh. Obujeni slike 2.0 “v Artplay odločil, da ne zamudite trend: 13. in 14. februarja, vse punce, ki so prišli na razstavo na petah, višjih od 10 centimetrov, so imeli priložnost, da razmišljamo veliko umetnost brezplačno, in moški Sergey (ob predložitvi potnega lista), je 50% popusta. Za minuto vozovnica stane 350 rubljev.

Foto: RIA Novosti

Dlaka nad 10 cm – prelaz!

Dejansko je Van Gogh razstava potekala v Moskvi že od 15. oktobra lani. V začetku leta 2016 je bilo treba dokončati, vendar zaradi divje popularnosti novega hit Crowleyja je bilo odločeno podaljšati razstavo. Trenutnega gledalca, tudi pri Van Goghu brez sladkarije, ni mogoče privabiti. Tukaj so organizatorji in poskusite organizirati zabavne akcije. Na primer, 23. februarja bodo dela velikega umetnika svobodna za vse moške, 8. marca pa gospe. Toda to mora počakati dolgo časa! Odločil sem se, da ne bo okleval in odšel v Van Gogh to soboto.

Na vprašanje, punca zelo glamurozne “kose” od Christian Louboutin, vendar, tako kot junakinja videoposnetka, prejela žalostno odziva, izgovora (čiščenje hiše, ne morem najti) je, kot sem želel odgovoriti na stavek iz posnetka Leningrad mojstrovino ( “, tako da fantje, tako da!. . “), Vendar ni. Moral sem iskati visoke pete v podzemnem prehodu blizu razstave. In kaj? Modrost sedaj v ceni! “Type Labuteny” me je stalo 1600 rubljev. Črna, visoka, z rdečim podplatom – v redu. Res je, velikost 35. (ravna Pepelka). Toda, kaj storiti, Beauty, kot pravijo, je treba … “Zakaj se take žrtvujejo?” – si vprašal. Navsezadnje je vozovnica vsakih pet, če ne sedem, cenejša. Krsti pravkar odprla: na kraju samem, izmerili višino pete – 13 cm, samo mimo! Grem na razstavo in se vrnem, glavna stvar je, da obdržimo ček, pravilo vseh ekonomistov.

Foto:

Foto:

V Van Gogh sem preprosto in enostavno odšel. “I Had, Zeus, gospod, sem se odločil, kdo priznati, da lepo in ki še ni dovolj zrela” – križan na vhodu nekdanji natakar Bob, ki tesno spremlja višino klinov za obiskovalce doseže 10 centimetrov. “Takoj je očitno, da imate manj spira, diamant za oči! – Hvaležnost “Zeusu” njegovo oko. – Danes je bila ena mlada dama, peta 25 cm! 25 – kot si na splošno lahko stojiš na takem skupščini! “

Da, ah, komaj 13 cm držim, in dvakrat toliko! To je tisto, kar ljudje žrtvujejo, da se dotaknejo lepega … Ali pa se moram pokazati več?

Pri barmanu Vasi se približuje nekakšna “Serega”, takoj je vidna, da na razstavah ne gre tako pogosto: “In kako bi šel skozi to? Jaz sem Sergey. ” Opozoril je na blagajno, v kateri se je vrsta vrgla do izhoda. Še vedno je to, kako je sam Shnurov, ne da bi vedel, že nekaj mesecev je vplival na uvajanje kulture v množice! Ministrstvo za kulturo bo bolj nenadoma, ki se ukvarja s tem vse leto.

“Na splošno, za ta dva dneva je toliko deklet na pete, več kot dvesto na dan, to je gotovo! Sereg je polovica velikosti, a se zgodi tudi. Redko, ampak pridi Serega, in z njimi dekle v visokih petah, večinoma Sergej samski, in dekleta v visokih petah s punco. Lepe ženske v resničnem Labutenu so bile vidne za dva “, – mi je rekel prijazni bivši barman Vasya.

Naša Ilona na labutenah ni trajala dolgo
Foto:

Komu Van Gogh, in komu Mitya Fomin

In tako, skupaj z ostalimi lepotci, grem v dvigalo, dvigne se, da spozna platna ljubljenega postimpressionista. Koquettishly prikazuje fantje vozovnice na vhodu v njihovo “vozovnico na rdečih podplatih”, s pragom slišim znameniti motiv: “Serezha me je pripeljala do razstave Van Gogh.” V zelo lažni, a iskreni izvedbi treh pavs na visokih petah! Moje oči odprejo prvo dvorano (trije so). V prvi reprodukciji slik in informacij o umetniku. Dekleta na svojih pete “instagramilis” proti ozadju umetniških del in iščejo obraze iz naslovnice.

“Slišal sem, Mitya Fomin mora priti, da jaz ne vidim,” – je pel FIFA črno glam obleko, ampak v visokih petah. Toda poleg nje se nihče ni odzval na pripombo o Mityi. Večina premišljeno upoštevati (ali celo razpravljali) slike: “Najbolj priljubljena delo Wang Kon, kolikor vem,” Starry Night “, je pisal iz okna francoskega letovišča.” Takšno znanje je seveda impresivno!

V drugem multimedijski dvorani, ki velja za glavno, na velikem zaslonu občinstvo dokazala, 400 slik, ki jih kapitan. Mimogrede, najdražja izmed njih – “Portret dr Gachet” – v času, ko je šel na dražbi za 82,5 milijona dolarjev. Vzdušje v kinu, vse je sedel na stole (ali celo poskušal stati na svojih petah, noge samo odpadejo) in tiho, ampak natančno preuči spletni enota naprej (tudi v temi) obupno sebe. Dejstvo: nič ne bo ustavilo sijaja!

V tretji sobi je nastal kot iz Van Gogha iz njegove slike “Spalnica v Arl” iz leta 1880. Skromna spalnica s slikami na modrih stenah in postelja z rdečo veo. Da bi prišli okoli teh treh dvoran, ki zasedajo 2500 kvadratnih metrov. m, sem potreboval 2,5 ure, 600 metrov ali 1000 stopnic na petah. Še posebej reaktivno 20-30 minut in ena soba za objavo v “Instagramu”.

“Nekatera dekleta s seboj prinašajo čevlje z njimi, da spremenijo čevlje in se odpravijo brezplačno,” pravi Kira Marinina, direktorica PR razstave. – Najprej, da si ogledate slike in ne samo, da bi se prikazali pred publiko. Mimogrede, prva razstava “Van Gogh. Oživljeno perilo 1.0 “je bilo od januarja do marca 2014, nato pa ga je v treh mesecih obiskalo 150 tisoč ljudi. In letos, zahvaljujoč pesmi in video posnetku zadnjih treh tednov pred akcijo obiskovalcev, je bilo okoli 10 tisoč ljudi. “

Vrv ni prišla

Kar se tiče najpomembnejšega publicista ekspozicije, Sergeja Shnurova, ga med obiskovalci ni videl. “Nismo prejeli nobenih pripomb, vendar mislim, da ima dovolj smisla za razumevanje: za zgodbo se nismo pridružili zaradi lastnega interesa. Ker se želijo sami zabavati in zabavati obiskovalce. In da, ne trdim, zelo obiskan. Sergeja je bil povabljen, da nas vidi, toda umetnik ni imel priložnosti, da pride ven. Zaradi uspeha razstavo razširimo do 8. marca in upam, da bo glasbenik našel čas, da nas doseže. “

Od sebe bom dodal: vrnil sem se domov srečen. Čeprav utrujen. Čevlji opravili z besedami: “Ti tcherevichki stopil blizu velik”, ki je povzročila iskren smeh prodajalca (ali ona ni razumela, kaj mislim, ali niso verjeli, ni bistvo). Ampak imam odlično soboto. Torej hvala, Sergey Shnurov. Zaradi dejstva, da me je tvoj labutenin končno pripeljal v Van Gogh!