Kakšne so vodilne novice v vsakdanjem življenju: 33 fotografij

Seveda ne nosijo vedno jopičev. In ne vedno videti zelo resno. Novinarsko sidro na zveznih kanalih v vsakodnevnem življenju nosijo raztrgane kavbojke in raztegnjene srajce, vstopajo v šport, potujejo in objavljajo smešne samozavesti.

Dmitrij Borisov, 32 let

Fotografija: Prvi kanal

Eden od najbolj ocenjenih voditeljev od avgusta letos je pogovorna razstava “Naj se pogovorijo.” In pred tem, šest let zapored, je bil na kanalu One predvajan z informacijskim programom “Time” in “Evening News”. V vsakdanjem življenju Dmitrij prikaže dva majhna psa, gre za šport in sreča prijatelje. Toda Borisov ne govori ničesar o svojem osebnem življenju. Znano je le, da še ni poročen.

Ekaterina Andreeva, 55 let

Fotografija: Prvi kanal

Neoporečeni voditelj prvega kanala se odda s programom “Čas” več kot 20 let. In, očitno, navzven se sploh ne spremeni. Skrivnosti lepote Catherine deli svoje mikroblogiranje: redno se ukvarja s fitnesom, boksom, gimnastiko Qigong. Prav tako veliko potuje. Še posebej ji je všeč vzhodne države. Mimogrede, mimogrede, televizijski kanal je začel deliti slike s svojim možem, poslovnežem Dušanom Perovićem. Vendar posnetki Natasha hčerke v njeni družabni mreži še niso na voljo.

Vera Krasova, 29 let

Foto: Rusija 24

Prišla je na novice s podij. Vera je z nazivom “Vice Miss Universe – 2008” diplomirala na šoli televizije, delala kot novinarka že dolgo in le leta 2013 je postala vodilna “Rusija-24”. V prostem času se Krasova sreča s prijatelji, potuje s svojim možem, obiskuje družabne dogodke in modne revije.

Ilya Fedorovtsev, 37 let

Foto: Moskva 24

Ilya Fedorovtsev je za svojo kariero uspel delati na dveh radijskih postajah in na treh televizijskih postajah. Sedaj vodi program “Danes” na NTV. Toda o svojem osebnem življenju, skoraj nič ni znano. Od vseh socialnih mrež je samo na Facebooku, od tam pa praznuje majhno število slik. In sploh je sam.

Ksenia Chepenko

Foto: NTV

Xenia Chepenko ne želi govoriti o sebi. Skriva se tudi njegova starostna telediva. Vendar je znano, da je svojo kariero začela leta 2011. Sprva je delala kot novinarsko sidro na kanalu “Moskva 24”, zdaj pa dela na NTV. V Instagramu lahko najdete veliko sebe od zabave in družinskih počitnic. Pred letom dni se je Xenia poročila s politikom Vsevolodom Volosevičem, pred nekaj meseci pa je rodila hčerko.

Anna Kasterova, 33 let

Foto: Rusija 2

Pred nekaj leti je Anna Kastorova bila ena izmed najbolj priljubljenih vodilnih in celo zmagala z naslovom seksualnega simbola TV kanala “Rusija 2”. Toda leta 2015 je ljubitelj kariere svoji družini: poročila se s hokejistko Yevgenio Malkin, rodila je njenega sina Nikite in odšla je živeti v Ameriki. Zdaj v svojem mikroblogiranju – selfie iz razkošne hiše svojega moža, pa tudi veliko fotografij iz telovadnice.

Sergej Tugušev, 37 let

Fotografija: Prvi kanal

Sergej Tugushev vodi jutranje novice na prvem kanalu od leta 2011. Pred tem je delal kot dopisnik TVC, nadaljeval z novicami 24 na REN TV. In v zadnjem času je gostitelj začel nalagati Instagramu svoje samozavesti iz vseh političnih dogodkov in … med vožnjo.