Ledenevov psihičar: Basharovova razveza je bila predvidena pred tremi leti

Napovedi: Evropa, Amerika, Japonska in Sibirija bosta šla pod vodo

Anatolij Ledenev,
Anatolija na seminarju v Jekaterinburgu
Foto: Christina Zaplatina
Anatolija, glavno vprašanje, ki ga vsi zanimajo: kdaj bo kriza končala?
Anatolij Ledenev (Anatolij Ledenev)

Do konca leta 2017 bo kriza ostala točna. Ampak zdaj je najpomembnejše živeti do konca leta 2015 brez vojne. Ker je tudi Vanga to napovedal leta 2015 … Če se to ne bo zgodilo, potem ne bo več vojn. Ob koncu leta 2017 se bo zgodilo nekaj katastrofo, ki je predvideno tudi mi: Anglija mora iti pod vodo, pa tudi Nizozemska in pol Evrope, tretjina težko zadeti ameriški Japonskem in del Sibirije.

V krizi so vsi zaskrbljeni zaradi denarja – veliki kosi, plače padajo … Kaj storiti, kot da bi pritegnili denar?
Anatolij Ledenev (Anatolij Ledenev)

Obstaja pregovor je prišel v tempelj in revnimi vdova je zadnji peni, in je prišel bogat, ki je dal vrečo denarja. In Gospod je rekel: »Jaz sem peni dražje vrečko, saj je zadnja.” Ne obžalujte, da bi del denarja namenili donaciji, potem bodo imeli več v hiši. Obstaja takšen izraz: “Ne delajte dobro, ne boste dobili zla.” Morda so ga izmislili zelo pohlepni ljudje. Naše duše so poslani na Zemljo naučiti ljubiti in pridobivanje znanja, in ne jesti, iti na stranišče in razmnožujejo otroke. Dolgo časa sem delal kot Rublyovka in videl dovolj o ženih oligarhov, ki so si brez pomislekov mislili, da so kraljice. Vedno sem jim rekel: »Prtljažnik Krsta obstaja kaj, da ne bo prišel tja, in duša ima prtljažnik.” Pretvarjali se boš in pokazali širino tvoje duše … Izkazalo se je, da imate samo ljubosumnost, jezo in umor.

Anatolij Ledenev,
Anatolij Ledenev,
Anatolij Ledenev,

Kako se sprostite po težkih sprejemanjih, po vsem, kar morate iti skozi sebe?
Anatolij Ledenev (Anatolij Ledenev)

Prvič, lahko se izklopim, v običajnem življenju pa poskušam ne gledati ljudi in napovedati njihove prihodnosti. Drugič, za prosti čas včasih želim biti sam, gledam na televiziji svoje najljubše programe o NLP-ih, Mehiki in piramidah. Všeč mi je dobra glasba za poslušanje – Mozart ali Bach, tantrična glasba, Valeria Obodzinsky. Jaz sem na horoskopu Gemini, lepo je, ko mi ljudje govorijo dobre stvari, tudi če me laskate. Še posebej pri deklicah je lepo slišati. Obstajajo dekleta, ki padejo na mene kot zvezda, toda tisti, ki prihajajo in se razlagajo zaljubljeni! In to so mlada dekleta, včasih celo poročena.

Imate prostor, kjer si napolnite silo?
Anatolij Ledenev (Anatolij Ledenev)

To je moja dacha v Yaroslavl regiji, obstaja veliko šik samostanov. Imam parcelo skoraj 30 hektarov. Lipa raste v dveh okostjih, stara je več kot 300 let. Naselili so še eno boro starega dacha, visok je 20 metrov, dva cedra – 6-7 metrov. Moj stric je prišel k meni, je rekel, kakšen močan kraj tukaj!

Vaša žena in otroci nimajo nadnaravne moči?
Anatolij Ledenev (Anatolij Ledenev)

Že imam dva lepa vnuka – 9 let in 3 leta. Stari je šel v 2. razred, iti k karateju, vzel nogomet, najmlajši pa so šli v vrtec. Zdaj zdaj ne učim mojih deklet, ker dvigujejo moje vnuke. Ko sem poskušal učiti svojo hčerko Katjo, je videla demone zunaj okna in rekla: “Ne, oče, ne bom.” Učil sem tudi svojo ženo. Imam dober iskalnik, na primer, našel sem dobro mesto za dobro v naši državi.

“Psihike v Jekaterinburgu” (16+)

25. septembra 19.00, Mladinska palača (avenija Lenin, 1, telefon: 278-77-71)

Vstopnice: 500 rubljev.

Za prvič v našem mestu bo gostila seminar enega od najmočnejših finalistov Psihologija držav v 12. sezoni “The Battle of Psihologija,” Anatolij Ledeneva, dedna čarovnica Yaroslavna in član “črno-belo” in “X-različici” Anton Arefeva. Na seminarju bodo vsi lahko dobili odgovore na unanswerable vprašanja za sebe, in če želimo, 24. in 27. septembra za vpis v zasebnih srečanjih z Psihologija.