Maxim Chudov vpraša očividce ropa, da se odzovejo

Maxim Chudov zaprosi za pomoč pri iskanju roparja
Foto: Ženski dan / Vadim Brydov

Spomnimo se, rop se je zgodil 31. avgusta, približno od 11 do 13 dni. V tem času je neznani vstopil v hišo olimpijskega prvaka, ki se nahaja v vasi Suvovka.

Napadalci so udarili v stavbo in zlomili odprta vrata na terasi s sekirom. V samo nekaj minutah so uspeli iz koče izvleči vse dragocene, vključno z nakitom, ženo slavnega biatleta Ufa.

Kot rezultat se je izkazalo, da znesek škode nikakor ni majhen. Maximova žena, Nadezhda Ševčenko, ponosno nosi naslov prve lepote Orenburg (Miss Orenburg – 2006) in … ima posebno pomanjkljivost za nakit.

“Seveda je vse divje,” je priznal Maxim Chudov v ekskluzivnem intervjuju z Ženski dan. – Nakit ukraden v zelo veliko količino. Vse to se je zgodilo v kratkem času, moja družina in sem šel v središče Ufa, in v tem času so neznani ljudje oropali našo kočo. V hišo je prišlo približno 1 do 3 fantov. Na tleh so bile sledi blata, kar pomeni, da so bili roparji v zelo umazanih čevljih. Če bi kdo videl sumljive ljudi, prosim, da mi pomagaš. Seveda se bom zahvalil za vse dragocene informacije. Morda se bo pri ljudeh, ki so storili ropanje, zavestni zavedali, in bodo sami vrnili ukradene stvari? Obljubim, da bo vse zaupno. “

Uredništvo ženskega dne in Maxim Chudov prosi vsakogar, ki je 31. avgusta od 11 do 13 ur videl sumljive ljudi v vasi Surovka v okrožju Ufa, okrog končno točko minibusov.

Če ste videli nekaj, ste slišali, veš, redakcijo pokličite po telefonu: (347) 291-47-83. Stiki Maxim Chudov je v pisarni.

Ruski biatlonec Maxim Chudov se spomnimo, da je trikratni svetovni prvak, bronasti medalist Olimpijskih iger 2010 v Vancouvru (relejna tekma). V letu 2014 je spet načrtoval, da bo ponovil svoj uspeh na olimpijskih igrah v Sočiju, vendar je decembra 2013 napovedal dokončanje svoje športne kariere …

Pozneje je znani športnik povedal o razlogih v intervjuju novinarjem ženskega dne.

“Medtem ko sem nosil baklo, sem bil zelo vesel, spoštovan in žalosten,” je dejal Maxim. – Danes sem končal svojo športno kariero in bil olimpijski plamen. Zame je del olimpijskih iger, in jaz, pravim, se je že tretjič udeležil tega “(za več podrobnosti preberite tukaj).

Kasneje se je izkazalo, da Maxim ni samo postal športnik, ki je imel srečo, da se je udeležil relay dirke. Bil je izbran župan Olimpijske vasi v Sočiju in med vsemi igrami je opravljal svoje naloge.