Ne “Mendelssohn”: 10 skladb za registracijo

Glasba za registracijo

Zdaj pokličite skoraj vse “pravila” poročnega dne ni potrebno. Angelina Jolie in Brad Pitt – pizza na travi, namesto hrane s tremi Michelinovimi zvezdicami, vloga TOASTMASTER zdaj storiti duhovito vodi do nastanka odlitka, in nevesta in ženin niso fotografirali v objemu z že drevesa, celo v globokem pokrajini.

Tudi način zvonjenja je predmet preoblikovanja. Vodja norveškega orkestra “Octavio” Margarita Votchel je z Ženskim dnevom delila najnovejše glasbene trende.

“Iz mojih izkušenj lahko rečem, da je začetek glasbene spremljave izstopa najbolje med zbiranjem gostov pred lokom. To je približno 15-20 minut. Če se nevesta ali ženina zadrži, gostom ne bo dolgčas z družbo z živo glasbo. Nato registracija traja približno 20 minut in vključuje več glasbenih tem – ženina ali nevesto, izmenjavo prstov in poljub. Še vedno pa je mogoče izvajati posebno glasbo za ples mladih. Po zaključku slovesnosti gostje lahko posnamejo slike ali pa se odpravijo v mini-bife, ki stoji blizu luka. Vse to je tudi odlično ujemajo z glasbo, ki traja približno 20 minut, “- pravi Margarita Votchel, direktor orkestra” Octavio “.

Za druge glasbene ideje za poročno slovesnost preberite tukaj.

Bach, Aria iz orkestrske Suite 3 v D Majorju

Mozart, “Mala nočna serenada”

Wagner, poročni pohod iz operne Lohengrina

Mancini, “Reka Moon”

Rota, “Čas za nas”

Yiruma: Rečni tokovi v vas

Loveland, “Pesem skrivnostnega gozda”

Loveland, Adagio

Force, “Kiss of the Rose”

Aznavour, “Večna ljubezen”

Tisti, ki so registrirali svoj odnos – glasba za spol, dodajte v naše zaznamke naš izbor 10 albumov!