Nelagodno razmerje ali Kako čestitati ljubimcu?

kako čestitati ljubimcu
Kako čestitati ljubimcu?
Foto: Getty

Čestitam svojemu ljubimcu?

Odločitev čestitati ljubimcu je treba temeljito pristopiti, pozoren na posebnosti razmerja: ali je poročen, ali ste poročeni. Če imate drugo polovico, potem je treba čestitko dati dan ali po rojstnem dnevu ali samem prazniku. Na dan praznovanja bo z ženo in družino.

Prav tako je treba opozoriti, da dar ne bi smeli biti predstavljeni v obliki predmeta, predmeta ali kakršnih koli nakit – moški ženi lahko sumi na izdajo, in vaš mož se bo spraševal, za koga ste pripravili darilo.

Zato je vprašanje, kako čestitati ljubimca na počitnicah ali rojstnem dnevu, resno – tukaj je bolje, da se obvladuje.

Čestitam

Ob upoštevanju zgornjih dejstev lahko za čestitke ponudite naslednje možnosti.

  1. SMS. Če ste prepričani, da sporočilo prebere samo vaš ljubimec, ne oskrbite s toplimi besedami in drugimi spolnimi opiti. Spomnite se samo svojih trenutkov, ki so se izkazali za pomembne, izrazite svoja čustva, ne pazite se na dodatna ušesa, – bo z veseljem prebral tople besede o sebi in vaših odnosih.
  2. Datum. Če se želite tako čestitati, je treba razumeti, kako čestitati ljubimcu na izviren in zabaven način. Izberite dan, ko vas nihče ne moti. Pojdite na sprehod, ekstremni dan ali streho hiše na večerji.
  3. Vzhodni motiv. Ustvarite za svojega ljubimca vzdušje vzhoda. Sami oblečite v Scheherazade, plesite erotični ples, pripovedujete zgodbe skozi noč – samo uporabite igranje iger. Ta noc je nepozabna za oba.
  4. Stih. Če imate talent za pisanje poezije, jo uporabite, vendar le pazljivo – ne obdržite oris hiše. Preberite stavek, ko se srečujete z izrazom in vsemi čutili – vaš ljubimec tega ne bo pozabil.

Pogosto obstajajo nestandardne situacije, ko je prišlo do okvare vašega odnosa na predvečer njegovega rojstnega dne. V tej situaciji je treba skrbno pretehtati, ali je vredno čestitati nekdanjega ljubimca ob rojstnem dnevu. Če ne nameravate nadaljevati odnosov, pozabite na to.

Čestitam ljubimcu – zelo skušnjava, ki se razlikuje od standardnega praznika pravnega moža. Okusite vse užitke v spletu in prijetno vznemirjenje.