Nikolai Baskov je povedal, kako je izgubil težo in je izgledal mlajši

“Čas je, da odraste, vendar ne čutim, da sem 41”

Nicholas, 15. oktobra se boš obrnil na 41 let …
Nikolay Baskov

Ja. Bi bil boljši 31 (smeh).

Nikolay Baskov, pevec, fotografija

Lahko rečete, da je minilo pol življenja. Kako se počutiš glede tvojih let?
Nikolay Baskov

Zame, četrtino življenja, bom umrl v 120! Mimogrede nisem proslavljal 40 let. Z numerologijo, ko v letu obstaja številka “0”, pomeni praznino in oblikovanje nekaj novega. Moja mati – zelo draga in pomembna oseba v mojem življenju – je dejala, da je 40 let velika notranja prestrukturiranja. In ja, imam notranji boj s seboj, občutek, da sem kot umetnik potreben ponovni zagon. Skoraj vseh 17 let, ko sem na odru, se povezujem s počitniško osebo, ki izvaja smešne, lahke pesmi. Torej, želim premakniti stran od velikega števila televizijskih oddaj, programi v prihodnosti za filtriranje njihov videz na koncertih, saj nabrali nekaj notranjega … ni utrujenost, št. Toda potrebujem čas, da skočim v nekaj bolj razburljivega.

Verjetno je čas za odraščanje. Ampak ne morem odrasti, se mi zdi ves čas, da sem mlad fant, ki je pravkar začel svojo kariero. Sploh ne razumem, kako je minilo 17 let … ne čutim, da sem 41 let. Kar se tiče stanja duha, moram biti star 26-27 let. In hvala bogu, v zadnjem času ne izgledam star 41 let. V zadnjem času sem se srečal s sošolci (smeh) … me je vprašal, kaj pijem za svojo mladost.

Odkrijte nam skrivnost, kaj pijete za mladino? Kako ste uspeli priti v tako lepo obliko v kratkem času?
Nikolay Baskov

Imam osebnega trenerja, ki se ukvarja z mano v smislu telesne pripravljenosti. Je nutricionist in maser, z eno besedo, oseba, ki me popravi. Organizem je težko vzdrževati našo ekologijo in režim stresa. Zato sodelujem v programu Akademije za gerontologijo v Sankt Peterburgu. Zahvaljujoč sankcijam, naša znanost ne miruje. Peterburgski znanstveniki so dosegli nekaj uspeha. Njihova inovacija je kompleks zdravil, ki sem jih doživel: kapsule z raztopino naravnih vitaminov, aminokislin in peptidov. In krema na isti podlagi. Rezultat mi je bil všeč: utrujenost hitro izgine, energija se pojavi. Tudi jaz sem se odločil izdati poseben nabor orodij, ki temeljijo na teh treh komponentah, imenovana bo “Energy star” – Energy star. Kmalu bo v Instagramu to videl. Stroški bodo normalni, saj se proizvajajo v tujini.

Še naprej sodelujem z Akademijo za gerontologijo – veliko je vplivnih ljudi, politikov, dropljic, jemljejo droge, a jih skrivajo.

“Vika mi je rekla:” Ne bom pela “

Nicholas, vaša zaročenka Victoria Lopyreva je nedavno pela – na tekmovanju “New Wave”. Ali ji daš vokalne lekcije?
Nikolay Baskov

No, ne, ne bo pela, bil je čisti oboževalec. Čeprav mi je všeč, kako poje Vika, mi je vedno všeč, ko se dekleta, ki so zraven mene, ukvarjajo s ustvarjalnostjo. Vika mi je kategorično povedala: “Ne bom pela! Jaz sem veleposlanik svetovnega pokala 2018, voditelj, TV voditelj, model, zato – ne. Peli boste. “

Victoria Lopyreva on"Новой волне", фото
Na “New Wave” je Victoria pela z drugimi pevci
Foto: @lopyrevavika
Pred nekaj leti, vem, Victoria vas je prosila, da govorite na njeni poroki …
Nikolay Baskov

Ne, hotela je, da vodim svojo poroko. In na tiste datume, ko me je poklicala in poklicala, sem bil zaposlen. Na splošno veste, vse je tako nepredvidljivo, lahko vam povem povem! Včasih ne veš, kaj te čaka ob prelomu … Zelo je zanimivo živeti. Hkrati živeti, ne posvečati pozornosti karkoli – brez komentarjev, ne razprave o vaših načrtih. Ko je v programu Malakhov “Live” moja mama pojasnila, zakaj je datum našega poroka z Viko odložen, naslovi v medijih so bili zelo veseli! Na ta pritisk sem že zelo odporen. Ampak lahko rečem: živeti, kot želite. To je tvoje življenje, nihče vam ne bo dal naslednji dan. Naj te razpravljajo, verjamejo ali ne verjamejo in delate, kar je dobro za vas. Tako veliko nas, javnih ljudi, vsakemu človeku oživljamo temo za pogovor.

Nikolai Baskov in Victoria Lopyreva, fotografija

“Nekateri ne razumejo, zakaj sem na odru – v obleki”

Povejte nam o predstavi, s katero potujete po mestih.
Nikolay Baskov

To ni samo predstava, temveč gledališki kostum. Izkoristila je okoli 2 milijona evrov: 4 vagonske garniture, 72 sluľb za predstavo, vse kostume so ekskluzivne, izdelane v enem izvodu v skladu s skicami dveh izjemnih modnih oblikovalcev – Valentina Yudashkina in Vladimirja Seredina. Vem, da je za njihovo ustvarjanje potrebovalo okoli 80.000 nosorogov. Nekateri so bili izdelani v Franciji v tem ateljeju, kjer so šli obleke za serijo »Igra prestolov«. Eden od kostumov – Prince Calaf iz opera “Turandot” – približno dva metra, tehta skoraj 40 kilogramov. In tehnično opremljena tako, da med pesmijo ventilatorji in zmaji obraze z gorečimi očmi zapustijo.

In v pesmi “Wanderer” v ozadju je bitka gladiatorjev. Nekega dne sem bil tako izgubljen razmišljati o tem, kako so se borili, in pozabil sem, naj peljem. Ko je odprl usta, je stal, razmišljal: sprašujem se, ali mu bo prinesel meč ali ne (smeh).

Predstava »Igra« ni le zbirka pesmi, temveč določena zgodba. Delal na njem je bil eden od izjemnih režiserjev Aleksej Sechin, ki je naredil olimpijske igre in univerzijado. Rekel sem mu, da hočem igrati v različnih obdobjih. Različice imena so bile drugačne – “Premiki v času”, “Fantazija”. Odločili smo se ohraniti zgodovinska dejstva iz mojega ustvarjalnega biografije – nekatere pesmi na nekaterih slikah. Na primer, podoba cesarja, v kateri sem prejel zlati gramofon leta 2012. V oddaji je raznolika glasba: priljubljena, klasična in opereta ter bufonada.

Predstava je tako draga, da ne pokriva stroškov, ni donosna. Toda kot umetnik sem ustvaril takšno idejo, ki bo pustila svoj znak. To je nekaj, na kar se lahko danes ponašam. Nikogar ni pustil ravnodušnega. Maxim Fadeev po mojem koncertu je napisal, da še nikdar ni videl nič večjega. V Kremlju je bila sredi koncerta stoječa ovacija. Zame je bilo razkrito, kako so moji prijatelji povlekli svoje moževe na to predstavo. Tisti, ki so počivali: “Ne, Baski so … No, prvi del bomo ostali in iti.” Ampak ne (udarca pest na mizo) – Baske so zmagale! Ljudje so ostali do konca.

Predstava Nikolaja Baskova"Игра", фото

Protagonist predstave je Mask. Kaj to pomeni za vas?
Nikolay Baskov

Predstava se imenuje “Igra”, ker se vsi igraš, dajmo na maske. Torej prideš na intervju in masko novinarja prideš domov na masko bodisi ljubeče žene ali kurbe. Vsi ljudje igrajo, verjetno smo najbolj naravni, ko smo ostali sami zase.

Maska je manifestacija mojega notranjega jaza. Prvi del predstave je briljantnost in pomocnost. Drugi del je romantičen, tretji del pa je resnično gledališče (opereta in opera). Četrti del – zmagoslavje moči in moči – Rimskega cesarstva. Peti del je naravna blondinka, moški zaljubljen vase. In šesti blok je maska ​​zmage, v kateri sem na koncu konec prišel občinstvu.

Ljudje tukaj so zelo jedkih pripomb na in, ne da bi se spuščali v razloge, zakaj se pojavljajo na prestolu v svetlo obleko in na glavi cesarsko krono, menijo, da je baskovska popolnoma izginila glavo – dajo na obleko. Ne razumejo, da je to fragment iz Puccinijeve opere “Turandot”, kjer princ Calaf poje svojo slavno arijo. In imperialni kostum na Kitajskem je samo dolga obleka. In samo razumevanje ljudi je zapisalo, da “je bilo neverjetno, da se je v ozračje opere”.

“Ne želim iti v kino – jaz gorim tam”

Če želite govoriti o igri: pogosto igrate filmski film – sami. V zadnjem času sem bil presenečen, da ste me našli tudi v kratkem filmu Vasilija Sigareva “Z” o zombijah. Zakaj se z lahkoto strinjate s parodijo?
Nikolay Baskov

Mislim, da sem odšel v film, ki ga imenujem “Yeralash”. Ponuja veliko snemanja, serije pa so pozvane, da delujejo v filmu, in epizodno vlogo samega sebe. No, z zvezdico sem igral v “Voroninu” – vidite, v Guinnessovi knjigi rekordov!

Nikolai Baskov v seriji"Воронины", фото

In bi radi igrali resno vlogo v filmu?
Nikolay Baskov

Ne, nočem. Ne morem sedeti v ličenju in obleči za nekaj ur, čaka me, da me pokličejo v okvir. Jaz izgorem, postane težko zame.

V seriji “Turn Back” na kanalu “Rusija 1” sem tudi igral, vendar v določeni zgodbi – ko umetnik nihče ne bo vedel. In to so bili 2 najtežji meseci mojega življenja: prvič, v vročini in drugič, tako dolgo: najprej blizu, potem splošni načrt, potem povprečni načrt. Potem nekaj ni delovalo, vse moramo ponovno ustreliti. Pri tem morate še vedno igrati – potem jokati, nato se smejati, nato trpeti, nato pa pokazati strast. To pomeni, da rodite čustva, ki jih nimate! Razumem, zakaj hollywoodski igralci prejmejo tako velike stroške. Do zdaj ne razumem, zakaj naši mnogi ne dobijo. Čustveno – to je eden od najtežjih poklicev. Če je zanimiv scenarij, bo neki resni režiser videl v sebi junaka, ki mu je absolutno potreben, in on me bo lahko pripravil čustveno, potem pa bom rekel “da”. In tako – “ne”.

Prikaži Nikolay Baskov “Igra” v Jekaterinburgu (6+)

24. oktobra 19.00, vesoljska ladja “Kosmos” (ul. Dzeržinsky 2, telefon 3-782-782)