Pred in po slavi: Barnabas je pokazal, kako je pogledala pred 12 leti

V družabnih omrežjih je nenavadna flash mob, ki jo je sprožil Garik Martirosyan, vse bolj priljubljena. Dejanje pod oznakami hashtags # se je povečalo na dlesni in # 12 let kasneje je primerjava trenutne fotografije z 12-letno fotografijo. Mnogi humoristi so podprli idejo showmanja in delili redke okvire.

Udeleženci flashmob morajo na sliki opozoriti na tri osebe in jih tako vključiti v množično akcijo. Catherine Barnabas rele predali Timurju Rodriguezu.

“Sprejemam izziv,” je humorist pod napisom foto kolaž napisal. Naročniki so takoj zaspali na komentarje Catherine.

Barnabas je delil stare fotografije
Foto: @kativarnava

“To je primer, ko ne izginejo s starostjo, ampak cvetijo. Čas, s katerim se soočiš. Lepota v katerem koli letu. Na fotografiji, kot da dve različni dami, a obe lepoti. Leta 2005, lepo in zdaj super … “- kupil Barnaba v pohvalih oboževalcev. Toda med njimi in tistimi, ki so bili neprijetno presenečeni zaradi sprememb videza igralke.

“Kaj je storila sama?” Pred tem je bilo resnično, žensko. Zdaj svoje, verjetno so bile le njihove roke prepuščene nogam. In barva kože je bila drugačna, oči, ustnice in figura, “- napisal naročnike, kot bi igrali igro” Poišči razliko. “

Omeniti velja, da se je Catherine v preteklih letih resnično spremenila. Prvič, izgubila je veliko teže. Obliki nosu in ustnic so se spremenile, v zadnjem času pa tudi barve oči, verjetno zato, ker je rjava očka igralka začela nositi svetlobne leče.

Kakšne manipulacije z zunanjostjo je morala opraviti televizijska ekipa, da dosežejo današnji rezultat, ni znano. Očitno je ena stvar: od dekleta, Jokey Catherine se je spremenila v resnično družabno ljevico.

Ko je posnel fotografijo, je humorist prešel palico svojim sodelavcem v trgovini: Natalia Yprikyan, Maria Kravchenko in pevka Polina Gagarina. Vendar se zvezde ne mudi, da bi prikazovali fotografije iz preteklosti. Ali bomo čakali?