Prijeten ogled! 35 Volgogradski TV predstavniki

Volgograd 1

Volgogradska televizija
Volgogradska televizija
Volgogradska televizija
Volgogradska televizija
Volgogradska televizija

Marina Zinchenko

Kateri programi vodite? Izvedel sem program o delu okrožnega tožilstva v Volgogradu “V imenu zakona”, sporočilo za javnost. Moja glavna naloga je uredniška naloga.

Kako dolgo delate v okvirju? V okviru sem delal od leta 2005. Delal sem skoraj 13 let na enem od TV programov v mestu, tam sem izvedel številne projekte: “Kommunalka”, “Naprej – in s pesmijo”, novice, “Črno-bela”.

Si sanjal o tem, da postaneš TV gostiteljica? Kako si prišel na TV? Kot večina deklet, sem sanjal, da postanem igralka v otroštvu, delam kot novinar na televiziji – to je skoraj enako. No, morda ni isto, vendar se zdi. Če delate v okvirju, morate imeti umetniške spretnosti in dobro dikcijo. Moji starši leta 1958 so prišli iz Moskve na povabilo televizijskemu studiju, ki se je odprl le na Mamayevem hribu. To čudovito institucijo smo dali več kot 40 letnemu delovnemu življenju. So oba inženirji zvoka. V Moskvi so delali v hiši zvočnih posnetkov na Malaya Nikitskaya. Kako sem prišel na TV? Začel sem delati na radiu. Takšen radio je bil “Magnate”. Od tam so prišli številni znani in preprosto dobri ljudje. V Volgogradu dela skupina “Plasma” – Roman Chernitsyn in Maxim Pastelny, Elena Batinova in Yury Kushnarev. Po radiu sem odšel v Moskvo, delal v časopisu pod državno dumo Ruske federacije in od oktobra 2003 delal za “Prvi Volgogradski kanal”. Od oktobra 2014 – na regionalnem štiriindvajsetčasovnem kanalu “Volgograd 1” (ta zasebni kanal je edini kanal v regiji Volgograd).

Ali vas prepoznajo na ulici? Na ulici odkrijejo, zabaven incident je bil. Moj mož in jaz smo šli v nakupovalni center Voroshilovsky. Izberemo mu čevlje in v bližini blagajne dve ženski stojita za hrbtom: mati in zelo odrasla hči. Moj mož in jaz nekaj govorita, in se stara ženska obrne in me sprašuje: “Ste vodili program” Kommunalka “? Prepoznala me je z glasom!

Pogosto hodim po ulici, se ljudje nasmeh in pozdravijo. Lepo je. Toda, ko je na zahtevo gledalcev izvajala glasbeni program, sta dve babici prišla z vlogo. Šla sem do njih nepobarvana, in mi pravijo: “Oh, in ti si veliko bolje na televiziji.” No, to je nekako tako.

Volgogradska televizija
Volgogradska televizija
Volgogradska televizija
Volgogradska televizija
Volgogradska televizija
Volgogradska televizija
Volgogradska televizija
Volgogradska televizija
Volgogradska televizija

Marina Karpova, 27 let

Kateri programi vodite? Vodim program “Charge! z Marino Karpovo. “

Kako dolgo delate v okvirju? Na kanalu “Volgograd-1” delam od novembra 2015.

Si sanjal o tem, da postaneš TV gostiteljica? Kako si prišel na TV? Si sanjal? Majhna digresija. Zelo dolgo časa in z velikim veseljem gledati TV-kanal “Live” (usposabljanje z Alain Mordovin, Olga Yanchuk in Alexander Mironenko) in jih občudoval vedno, saj tako spretno, zanimivo, dostopna vsem, ki so na drugi strani zaslona kažejo različne sklope vaj. In moje sanje so bile, da se naučijo čim več, dobili coaching izkušnje iz njih … Mimogrede, kasneje (misli so pomembni!), Je v letu 2013 v mednarodnem fitnes konvencije, še vedno obiskal mojstrskih razredov Alexander Mironenko. Za mojo srečo ni bilo nobene omejitve. Ampak nikoli nisem mislil, da bi postal televizijski vodilni fitnes program, tako kot moji idoli!

Kako sem prišel na TV … Za osebno usposabljanje gre svetlo, karizmatično, namensko in zelo zanimivo vodilno Volgograd-1 Peshekhonova Nadezhda. In nekako enkrat v času treninga v naši glavi smo prišli do iste zamisli – odločili smo se, da bomo projekt izvedli z jutranjo vadbo. “Charge! z Marino Karpova “za tiste, ki so, iz kakršnega koli razloga ni ali pa nimajo časa, da gredo v bar, in, seveda, za polnjenje z energijo za cel dan!

Ali vas prepoznajo na ulici? Da, v socialnih omrežjih pišejo, da me gledajo na televiziji, celo delajo vaje. Ko sem šla na hipermarket za skuto, se je prodajna deklica nasmehnila in rekla, da me je videla na televiziji in celo poskušala ponoviti …

Stranka pride na usposabljanje in pove, da ji njen 5-letni sin zbudi zgodaj zjutraj in vikne: “Vstani hitro, vaš trener se prikaže Marini tam.” Na delovnem mestu v fitnes klubu se je obrnil klient in rekel: “Ali ga zaračunate Volgograd-1 zjutraj?”

Volgogradska televizija
Volgogradska televizija
Volgogradska televizija
Volgogradska televizija
Volgogradska televizija
Volgogradska televizija
Volgogradska televizija

Valerija Kirichenko, 19 let

Kateri programi vodite? Pogovorno kazalo “Pogovor na enakopravni podlagi”, včasih izdaja “9. vrstico”.

Kako dolgo delate v okvirju? Od oktobra lani, ko sem opravil svojo prvo izdajo “Pogovor na enakopravni podlagi”.

Si sanjal o tem, da postaneš TV gostiteljica? Kako si prišel na TV? To bi rekel: vedno sem sanjal, da sem v okvirju. Toda v kakšni vlogi nisem opredelil. Poskušal sem vstopiti v gledališče, vendar poskus ni bil uspešen. Potem sem poskušal vstopiti v oddelek za novinarstvo, vendar nisem imel dovolj kroglic na proračunskem mestu. In ko sem se že skoraj oddaljil od sanj, mi je usoda naredila odlično darilo in me pripeljala s TV kanalom Volgograd-1. Tako sem postal vodja. Zdaj so moje sanje namenjene temu poklicu.

Ali vas prepoznajo na ulici? Vedno grem nekam. Pomiri se po ulici, ne morem hoditi, zato zagotovo ne morem reči. Vendar pa je bil en primer. Čakal sem svoje prijatelje na ulici, prišel je fant. Ponudil je, da bi kupil zapestnico. Sumljivo je pogledal na mene, sem se že malo prestrašil. Nato se je nenadoma začel nasmehniti in rekel: “Prepoznal sem te! Gledal sem predstavo o športu! “Bilo je lepo.

Volgogradska televizija
Volgogradska televizija
Volgogradska televizija
Volgogradska televizija

Alexander Marusinin, 34 let

Kateri programi vodite? Gospodarski blok v programu “Informacijski program” Novice 34 “.

Kako dolgo delate v okvirju? Od septembra 2015.

Si sanjal o tem, da postaneš TV gostiteljica? Kako si prišel na TV? Prva izkušnja novinarstva, ki sem jo imela v svoji mladosti leta 1996. Na regionalnem radiu Volgograd je izšel mladinski program “Oleg in otroci”, tam sem imel svoj lasten pregled – pregled mladinskega tiska, s katerim sem bil v zraku. Vendar nisem uspel povezati svojega prihodnjega življenja z novinarstvom, na koncu pa sem po končani ekonomski fakulteti v Volgasu zadnjih 7 let delal na največjem naložbenem gospodarstvu v Rusiji. Na televizijskem kanalu “Volgograd 1” so bili zelo profesionalni in ustvarjalni ekipe zainteresirani za pridobivanje gospodarskih informacij iz prakse finančnega trga. Torej, v letu 2015 sem prišel na TV-kanal Volgograd-1 in, ker nisem redni zaposleni, vodim gospodarski blok v programu “Informacijski program” Vesti 34 “.

Ali vas prepoznajo na ulici? Da, se zgodi, in ugotovili bodo. Glede na temo, ki jo pokrivam, ljudje pogosto sprašujejo, kaj se bo zgodilo z menjalnim tečajem rublja. Zdaj je to vprašanje zelo pomembno!

Volgogradska televizija
Volgogradska televizija
Volgogradska televizija
Volgogradska televizija
Volgogradska televizija
Volgogradska televizija

Nadezhda Peshekhonova, 29 let

Kateri programi vodite? Talk show “V resnici”, informacijski program “Vesti 34”, “Intervju” itd.

Kako dolgo delate v okvirju? Že deset let. Na občinski televiziji sem prišel v starost 19 let. Nato so skupaj s partnerji ustvarili lasten kanal – prvi v regiji, ki je bil krožni televizijski kanal “Volgograd-1”.

Si sanjal o tem, da postaneš TV gostiteljica? Kako si prišel na TV? Vse otroške sanje, da postane igralka, in je sodeloval v športni gimnastiki, in ples, in tudi šel Makrame krog, ko pa je predstavil dramski šoli, se je zaljubil v igralski poklic. Želel sem iti v Moskvo, vstopiti v gledališče, ampak kot moški, so bili moji starši proti njemu. Zato je ostala v Volgogradu, stopila na novinarsko fakulteto z eno samo misel: delati na televiziji. Kaj se je dejansko zgodilo.

Ali vas prepoznajo na ulici? Zanimiv primer: nekako sem šel v trgovino, da bi kupil jakno in pozabil na diskontno kartico, začel preboditi kartico z imenom-priimkom. In potem prodajalka pogleda in reče: “Torej si ti Hope Peshekhonova, ki dela na televiziji? Moj Bog, v svojem življenju ne bi vedel, če ne bi bilo ime-priimek. “

Ali je to: enkrat srečal prijatelja, in pravi, da mi je: “Danes zjutraj sem videl na televiziji dekle z rdečimi lasmi in zeleno obleko, dobro, kot si ti, le eno osebo, samo debelejše.” Potem sem ji moral povedati, da sem jaz. Vzkliknila je: »Moj Bog, ampak v življenju tako majhna in tanka.«

Volgogradska televizija
Volgogradska televizija
Volgogradska televizija
Volgogradska televizija
Volgogradska televizija
Volgogradska televizija
Volgogradska televizija
Volgogradska televizija
Volgogradska televizija

Alena Puzyna

Kateri programi vodite? Vodim program “9. vrstica” – povedal sem publiko o novicah o filmski distribuciji tedna in tudi o “Stylishly” – programu, ki govori o tem, kako živeti zanimivo in videti lepo.

Kako dolgo delate v okvirju? Od leta 2015 delam v okviru.

Si sanjal o tem, da postaneš TV gostiteljica? Kako si prišel na TV? Pri delu v mladinskem centru, sem začel, da se seznanijo z ljudmi iz različnih področij večkrat sodelovala pri snemanju v pogovorni oddaji na “Prva Volgograd kanal” enkrat povabil na razgovor v programu “To je mogoče”, potem naselili misel v meni, ja , na televiziji deluje zelo kul. Priporoča, sem se vrnil k moji rodni MU “iste starosti” in skupaj z so prostovoljci na sporočilo za javnost “Rovesnik življenje”, pisno linijski vodilni, ona jih je zapisal, mount (čeprav je vse na amaterski ravni). Potem, po naključju, na Facebooku sem videl napoved, da je kanal “Volgograd-1” potreboval vodje za oglaševanje. Sem se naselil. Z oglaševanjem ni bilo veliko uspeha, vendar sem z veseljem šel na nekaj predmetov, besedilo je bilo napisano, uredniki so odobrili. Tako sem postal dopisnik in delodajalec TV voditelj. Všeč mi je delo, zelo zanimivo – različna mesta, različni ljudje … Zelo je kul!

Ali vas prepoznajo na ulici? Na ulici tudi ne priznavajo, seveda, zelo upam, ugotovim, samo se počutite nerodno povedati. Vesel sem, ko ljudje govorijo ali pišejo na socialnih omrežjih, vedo, da pravijo, da so ga videli v zraku, hvalijo ali kritizirajo. To, seveda, imam rad celo kritiko. Pomaga, da bi bil boljši. Včasih pišejo, se želijo srečati, videti v zraku in najti v družabnih omrežjih.

Glasujte za svojega najljubšega TV-gostitelja na strani 6!