Sveta Trojica: Paris Hilton je praznovala 11 let prijateljstva z Britney Spears in Lindsay Lohan

Igralka je objavil na svoji Twitter strani fotografijo 11-letnik, v družbi Britney Spears in Lindsay Lohan, in ga podpisali “Prvi prihod trojice”, ki se sklicuje svojo prvo javno ven tri.

Vsi trije v letu 2006 so bili že znani po svoji škandalozni slavi. Britney Spears in Lindsay Lohan sta bila na vrhu slave. Proge Spears zadene razen pingvinov na Antarktiki, ne poje, ampak rdečelasi zver Lindsey sijala v hollywoodskih melodrama “Georgia Rule”, “Just My Luck” in mnogi drugi. V dobrih starih časih so dekleta večkrat na teden dovoljevale javne škandale.

Britney nato slava tako obrnil glavo, se je usedel na drog in alkohola v intervalih med rojstvu sinov in glasno razvezo primeru z Kevin Federline, Lindsay zaradi svoje hrepenenje za alkohol preveč jeza filmarjev občasno solzenje streljanje, in Pariz tako celo uspelo zazvenijo V zaporu za vožnjo avtomobila v stanju zastrupitve. Na splošno so se dekleta popolnoma odrezale. Zdaj zvezde iz leta 2000 vodijo v zdrav življenjski slog – škandale, klepetalnice in alkohol v preteklosti. Ampak, očitno, Pariz še vedno uzdiše za pretekle mladosti, ki imajo v svojem skupnem računu fotografijo tri očarljivo “Huligánok”.

Slike so vzbudile velik odgovor od naročnikov Hilton, ki so ga v vlogi rekli “kultni”. Ampak tisk z zvezdo ni tako podprt. Pred 11 leti so novinarji posmehovali te slike, imenovali so vrh Bimbo, ki v ruskem jeziku pomeni “srečanje lepih norcev”.

Na enak način, kot se zdaj smejati na drugo nostalgično sliko Pariza, na kateri se je ujela s Britney. Paris je podpisal: “Pred 11 leti smo z Britney in jaz izmislili Selfie!”

V odgovor je vrgel stare fotografije, od Churchilla in Kennedy Frank Sinatra in Paul McCartney, ki je, kot se je izkazalo, tudi storil samoportreta uporabo fotoaparata dolgo pred rojstvom Parizu.

Kredit: @ParisHilton